Twee groepsreizen naar Los Angeles en Anaheim 'in de voetsporen van Walt Disney'

Gezocht: de beste remedie voor Anaheimwee, want wij hebben er last van!

A•na•heim•wee (het; o)

Een verlangen om snel weer terug te keren naar Anaheim, specifiek Disneyland Resort

Het is nog geen maand geleden dat we terug zijn van onze groepsreizen naar Los Angeles en Anaheim, maar we willen alweer terug. Want wat een geweldige reizen waren dit! Samen met Disney podcast D-Tales organiseerden we twee reizen ‘In de voetsporen van Walt Disney’. We bezochten hoogtepunten uit zijn privé- en werkleven, met als uniek hoogtepunt een bezoek aan de Walt Disney Studios.

Vervolgens brachten we vier dagen door in Disneyland Resort, waar alle verhalen van Walt Disney samenkwamen. Zo vertelde en toonde Michiel Veenstra ons allerlei easter eggs op Mainstreet, U.S.A. en Buena Vista Street die te maken hadden met Walt’s leven tijdens een exclusieve audiotour.

 

Nu begrijp je misschien waarom we Anaheimwee hebben. We zijn hard op zoek naar de remedie om hiermee om te gaan, maar we delen je graag alvast wat tips hoe wij hiermee omgaan.

Tip 1: Bekijk de leukste foto’s opnieuw… en opnieuw… en opnieuw… 📷 

Kijk goed naar je foto’s en video’s, doe je ogen even dicht en droom weer even opnieuw weg bij de leuke herinneringen die je hebt gemaakt. Wij hebben ook enorm veel leuke foto’s van de afgelopen reizen, hier een kleine greep uit deze foto’s:

Tip 2: Luister naar de muziek uit World of Color – ONE

We snappen het, zonder de spectaculaire beelden is het niet helemaal hetzelfde. Maar wegdromen bij de muziek helpt toch een klein beetje om weer terug te zijn in Anaheim. Onze tip? Deze playlist.

Tip 3: Sla de lekkerste Disney snacks in 🥨

Als iemand Disney zegt, zegt Florivida snacks. Dus om je even terug te brengen naar Anaheim, kun je allerlei Disney klassiekers inslaan voor thuis. Plof op de bank met een pretzel, churro of maak een Dole Whip Float. De mannen van D-Tales leggen je uit hoe het moet in deze video 🧑‍🍳

Tip 4: Boek weer een trip naar Anaheim!

Laten we eerlijk zijn: er is geen oplossing voor Anaheimwee. Alles is net wat leuker als je door Disneyland Resort loopt. De muziek klinkt beter en de snacks smaken lekkerder. Dus het is tijd om terug te gaan. We helpen je er graag mee! 😉

Ook op een onvergetelijke groepsreis met Florivida?

Op deze pagina vind je onze aankomende groepsreizen. Een aantal voordelen van onze groepsreizen zijn:

Laat het ons weten! Dan nemen wij vrijblijvend contact met je op voor een voorstel.

Of neem vrijblijvend contact met ons op via Whatsapp, telefoon of e-mail: