Busch Gardens is een van de meest spectaculaire themaparken van Florida. Dit unieke park ligt in Tampa, op ongeveer 1,5 uur rijden van Orlando, en is een van de meest geliefde themaparken in de regio. Door de combinatie van een dierentuin en een pretpark is er meer dan genoeg te beleven voor iedereen. 

Busch Garden is een buitengewoon themapark, volledig in Afrikaanse sferen. In één fantastisch park ervaar je de geweldige combinatie van attracties, dieren en waanzinnige shows. Na een aantal ritjes in je favoriete attractie rust je uit tijdens een wandeling langs de prachtige dierenverblijven. Het themagebied Jungala geeft je de kans om oog in oog te komen met enkele van ’s werelds meest bedreigde dieren, waaronder witte tijgers en orang-oetans, een unieke ervaring. Zorg ervoor dat je ook de tijd neemt voor een hike door het Myombe Reserve, hier bekijk je namelijk indrukwekkende gorilla’s en speelse chimpansees in hun weelderige regenwoudhabitat.

Beleef de natuur... én de thrills

Ervaar een echte safari op de Serengeti Plains, een gebied van zo’n 26 hectare waar dieren vrij rondlopen. Stap in het treintje en laat je over de savannevlaktes rondrijden terwijl je onderweg meer leert over de verschillende diersoorten die dit hun thuis noemen.

Als de temperaturen stijgen koel je af in de Congo River Rapids, een supersnelle waterattractie waar je in een bootje door de kolkende rivier vaart. Zin in een adrenalinekick? Kies dan voor een ritje in Tigris, Sheikra, Cheetah Hunt of de nieuwe Iron Gwazi. Bush Gardens is een geweldig park voor de hele familie waar je je zeker een hele dag kunt vermaken.

Deel dit artikel:

Beleef Florida:

Heb je vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of Whatsapp: