Vacatures

Vacature: Content en Communicatie Medewerker

Ben jij een enthousiaste Content- en Communicatie medewerker met een creatieve inslag, een diepgewortelde liefde voor reizen en het vermogen om met woorden te betoveren? WIl jij bijdragen aan het vertellen van onze reisverhalen en het versterken van ons merk? Dan moedigen we je van harte aan om te solliciteren.

Bucket List Travel Group is op zoek naar een content- en communicatie medewerker voor minimaal 24 uur per week om ons team te versterken. Met onze focus op het realiseren van reisdromen naar o.a. Florida en aan boord van de mooiste cruiseschepen, willen we onze content en manier van communiceren over deze reiservaringen naar een hoger niveau tillen, en daar hebben we jouw expertise voor nodig.

Wat bieden we jou? 

Bij Bucketlist Travel Group geloven we in wederzijdse groei en dat kan alleen met tevreden medewerkers, daarom krijg je bij ons:

  • Een functie in schaal 5 van de CAO Reiswerk, met een passend salaris op basis van jouw ervaring.
  • 28 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
  • Pensioenopbouw en vakantiegeld
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen ons ambitieuze bedrijf.
  • Reiskosten openbaar vervoer 100% vergoed
  • Apple Macbook in bruikleen
  • Op vakantie met korting, zodat jij ook van ons aanbod kunt genieten.
  • Studiereizen naar fantastische bestemmingen om de content en communicatie te creëren die wij nodig hebben, zoals bijvoorbeeld Walt Disney World of een cruise op de Middellandse zee.

 

Wie zoeken we?

Bij Bucketlist Travel Group zijn we op zoek naar jou – een sprankelende persoonlijkheid die naadloos in ons team past en een passie heeft voor content en communicatie. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands. Bovendien ben je bedreven in het beheren van diverse digitale platformen en het creëren van boeiende content. Jouw proactieve instelling en teamgeest zijn van grote waarde in ons team. Daarnaast vinden we het fijn als je binnen 45 minuten reizen van ons kantoor woont.

 

Ben je klaar om jouw passie voor reizen en communicatie te combineren in deze uitdagende functie? Stuur je CV en een motivatiebrief waarin je je ervaring en enthousiasme voor content en communicatie benadrukt naar info@bltg.nl.

We kijken uit naar je sollicitatie en de kans om samen reisverhalen te delen en onze klanten te inspireren om de wereld te verkennen! 🌍✈️📝Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van onze unieke reizen en speciale aanbiedingen.