Cruises vanuit Florida

Cruises

Cruises

Wat leuk dat je interesse hebt in een cruisevakantie met Florivida! 
 
Florivida is dé specialist in cruisevakanties vanuit Florida. Ons team bestaat uit experts met jarenlange ervaring die graag hun kennis en enthousiasme met jou delen. We bieden op maat gemaakte pakketreizen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw droom cruisevakantie. Onderdelen van deze pakketreizen zijn onder andere de vliegreis met bagage, overnachting van minimaal één nacht en de gewenste cruise. 
 
Graag jouw cruisevakantie uitbreiden met een verlenging van je reis? Ook daar denken we graag over mee. Combineer de cruise bijvoorbeeld met een rondreis door the Sunshine State Florida, bezoek de pretparken in Orlando of maak een stedentrip naar New York. 
 
We gaan graag aan de slag om jouw droomvakantie te realiseren. Om hiermee te beginnen, hebben we wat informatie nodig. Daarom vragen we om onderstaande formulier alvast in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een perfecte op maat gemaakte pakketreis aan te bieden.
 
Het gehele team van Florivida kijkt ernaar uit om jouw droom cruisevakantie te mogen realiseren, dus hopelijk tot snel!
20220909_150143

Aanvraagformulier

Stuur ons een mail op: reizen@florivida.nl en laat ons weten wat je vakantiewensen zijn. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van onze unieke reizen en speciale aanbiedingen.  
* verrplicht veld