Disney's All-Star Resorts

Disney's All-Star Resorts

Classificatie

3/5

Het Disney’s All Star Resort bestaat uit drie unieke complexen welke samen het grootste resort van Walt Disney World vormen. Bij het boeken van Disney’s All Star Resort heb je de keuze uit drie verschillende resorts die ieder een compleet eigen thema hebben, welke is jouw favoriet?

Disney’s All-Star Movies Resort

Sta in de spotlight in dit hotel waar Disneyfilms tot leven komen. Ieder hotelgebouw brengt een ode aan verschillende Disney klassiekers zoals 101 Dalmatiërs, Toy Story en Ducktales. Het zwembad van dit resort is volledig gethematiseerd naar de film Fantasia.

Disney’s All- Star Music Resort

Laat het ritme van de muziek je betoveren in deze unieke accommodatie. De diverse gebouwen in het hotel zijn gethematiseerd naar enkele van de meest populaire muzieksoorten als Country, Jazz, Rock ‘n Roll en Broadway Style. Overal in het resort zie je muzikale decoratie, van gigantische jukeboxen tot enorme sambaballen. Een van de zwembaden van Disney’s All Star Music Resort is zelfs in de vorm van een gitaar.

Disney’s All-Star Sports Resort

Klaar voor de start? Dit resort brengt een ode aan de wereld van competitieve sporten zoals honkbal, basketbal, tennis en American Football. Als je goed tussen de decors doorkijkt zie je diverse van je favoriete Disneyfiguren meedoen met één van de populaire sporten. Een van de zwembaden van Disney’s All Star Sports Resort is zelfs in de vorm van een honkbalveld.

Inbegrepen

Hotel en omgeving

Deel dit resort

Meer weten?

Bij Florivida hebben we persoonlijke ervaring met elk resort dat we aanbieden. Aarzel niet om ons te vragen naar ervaringen, aanbevelingen of must-do’s van dit resort. dat kan via telefoon, e-mail of WhatsApp.