Disney's Caribbean Beach Resort

Disney's Caribbean Beach Resort ​

Classificatie

3/5

Geef je over aan het ontspannen eilandleven tijdens je verblijf in Disney’s Caribbean Beach Resort. Hier zorgen de Caribische klanken, de levendige kleuren en de weelderige, tropische natuur voor een ultiem relaxte sfeer. Je verblijft op een van de vijf eilanden: Jamaica, Barbados, Martinique, Trinidad en Aruba. Deze verschillende delen van het resort hebben ieder een eigen herkenbare kleur en eigen faciliteiten, waaronder een eigen zwembad.  

De kamers van het resort zijn geheel in Caribische stijl ingericht, met kleurrijke elementen en verwijzingen naar de ongerepte natuur op de eilanden. Hijs de zeilen in de volledig in piratenstijl gethematiseerde kamers, waar je zelfs in een echt schip slaapt. Alle vertrekken zijn voorzien van uitstekende faciliteiten als een grote televisie en een dubbele wastafel in de badkamer.  

Van al dat dansen op de Caribische klanken krijg je natuurlijk honger. Het resort beschikt over verschillende eet- en drinkgelegenheden, bezoek bijvoorbeeld Centertown Market, waar je geniet van een snelle hap. Mocht je zin hebben in een wat luxere maaltijd, dan kan je terecht bij Sebastian’s Bistro, hier worden traditioneel Caribische a-la-carte gerechten en exotische drankjes geserveerd.  

Neem een snelle duik in een van de zwembaden in je eigen wijk of bezoek het gethematiseerde zwembad voor meer waterpret en glij van de glijbaan zo het water in. Het Disney’s Caribbean Beach Resort ligt rond een idyllisch meer, ontdek elk hoekje van het resort met de fiets of maak een wandeling over een van de vele kronkelende paden. Sluit de dag af met een geroosterde marshmallow bij het kampvuur op het strand of kijk een film onder de heldere sterrenhemel.  

Inbegrepen

Hotel en omgeving

Deel dit resort

Meer weten?

Bij Florivida hebben we persoonlijke ervaring met elk resort dat we aanbieden. Aarzel niet om ons te vragen naar ervaringen, aanbevelingen of must-do’s van dit resort. Dat kan via telefoon, e-mail of WhatsApp.