Disney’s Grand Floridian Resort & Spa

Disney’s Grand Floridian Resort & Spa

Classificatie

3/5

Aan de glinsterende Seven Seas Lagoon ligt het exclusieve Grand Floridian Resort & Spa. In dit prachtige resort wordt victoriaanse elegantie gecombineerd met moderne verfijning. Laat je in de watten leggen door de persoonlijke service, kom tot rust in de prachtige tuinen, geniet van een luxe massage en kijk ’s avonds hoe de spectaculaire vuurwerkshow de donkere hemel boven het kasteel van Assepoester oplicht. Slechts één halte van Magic Kingdom verwijderd met de gratis Resort Monorail, is dit tijdloze resort in Victoriaanse stijl de perfecte uitvalsbasis voor een onbezorgd verblijf.  

Het Grand Floridian Resort beschikt over verschillende soorten kamers, van standaard kamers met uitzichten over de tuinen, tot luxueuze suites met meerdere slaapkamers en uitzichten over Magic Kingdom. Ieder vertrek is stijlvol ingericht en beschikt in ieder geval over uiterst comfortabel meubilair, een ensuite badkamer met dubbele wastafel en ligbad en een grote televisie.  

In dit grote resort zijn diverse eet- en drinkgelegenheden aanwezig, van een exclusieve haute-cuisine ervaring bij Victoria & Alberts, tot een uitgebreid buffet waar je je favoriete Disneykarakters ontmoet. De Enchanted Rose bar is geïnspireerd op Beauty and the Beast en in het Grand Floridian Café dompel je jezelf onder in de Victoriaanse stijl.  

Tijdens je verblijf in het Grand Floridian Resort maak je gebruik van exclusieve faciliteiten, waaronder één gethematiseerd zwembad met glijbaan en een zwembad waar je je volledig kunt ontspannen. Trakteer jezelf na een vermoeiende dag in het park op een heerlijke massage in de spa of kom tot rust in de lobby, waar live pianomuziek te horen is.  

Inbegrepen

Hotel en omgeving

Deel dit resort

Meer weten?

Bij Florivida hebben we persoonlijke ervaring met elk resort dat we aanbieden. Aarzel niet om ons te vragen naar ervaringen, aanbevelingen of must-do’s van dit resort. Dat kan via telefoon, e-mail of WhatsApp.