Disney's Pop Century Resort

Disney's Pop Century Resort

Classificatie

3/5

Beleef de onvergetelijke rages van de jaren 50 tot en met de jaren 90 opnieuw tijdens je verblijf in het Pop Century Resort. Deze kleurrijke accommodatie is versierd met gigantische versies van het meest iconische speelgoed uit de verschillende decennia, van jojo’s tot Rubiks kubussen. Een van de nieuwste toevoegingen van het resort is het Skylinerstation, vanaf hier zweef je snel naar Epcot of Hollywood Studios.  

Na een indrukwekkende dag in de parken kom je tot rust in de onlangs gerenoveerde kamers, welke elegant en stijlvol zijn ingericht. De vertrekken zijn voorzien van comfortabele bedden, een ruime ensuite badkamer met een ligbad en houten elementen die voor een gemoedelijke sfeer zorgen. De muren worden opgevrolijkt met flitsende Mickey Mouse kunstwerken en vanuit het hoge raam kijk je uit over het resort, de tuinen eromheen of over een van de zwembaden. 

Om je honger te stillen kan je terecht in ‘Everything Pop Shopping and Dining’, een uitgebreid foodcourt waar voor iedereen een heerlijk gerecht te krijgen is. Bij verschillende quick service uitgiftepunten geniet je gedurende de dag van uiteenlopende maaltijden, van friet met kipnuggets tot wafels en salades. Aan het zwembad drink je een verfrissende cocktail bij de Petals Pool Bar en als je na een lange dag in je kamer wil ontspannen, bestel je gemakkelijk een pizza die aan je deur wordt bezorgd. 

 

Het Pop Century Resort heeft hiernaast uitstekende faciliteiten, waaronder drie zwembaden met ieder een uniek thema, een arcade, kronkelende wandelpaden en een speeltuin. In de avond bekijk je je favoriete Disney of Pixar film onder de schitterende sterrenhemel tijdens een van de vele filmavonden die door het resort georganiseerd worden.  

Inbegrepen

Tijdens een verblijf in een van de resorts van Walt Disney Resorts kan je je eigen auto laten staan! De gratis Disney bussen rijden vanaf ieder resort naar de parken waardoor je binnen een mum van tijd in je favoriete attractie zit. 

De Skyliner is de nieuwste vorm van transport op het Disney World Resort. In een eigen gondel zweef je, hoog boven de natuur van Florida, richting een van de aangesloten themaparken. De Skyliner verbindt Disney's Hollywood Studios en International Gateway bij Epcot met de volgende Resort hotels: Disney’s Caribbean Beach Resort, Disney's Art of Animation Resort, Disney's Pop Century Resort en Disney's Riviera Resort.

Wil je graag zelf bepalen wanneer je naar de parken vertrekt en wil je niet afhankelijk zijn van het Disney vervoer? Rij dan gemakkelijk met je eigen auto van je resort naar de parken over de uitstekend aangelegde wegen. De infrastructuur op het Walt Disney World resort is erg duidelijk aangelegd, met grote borden die je gemakkelijk naar het juiste park leiden.

Hotel en omgeving

Deel dit resort

Meer weten?

Bij Florivida hebben we persoonlijke ervaring met elk resort dat we aanbieden. Aarzel niet om ons te vragen naar ervaringen, aanbevelingen of must-do’s van dit resort. dat kan via telefoon, e-mail of WhatsApp.