Disney's Port Orleans Resort - French Quarter ​

Disney's Port Orleans Resort - French Quarter

Classificatie

3/5

Geniet van de pracht & praal en romantiek in het Port Orleans Resort – French Quarter, dat geïnspireerd is op de bekende Franse Wijk van het bruisende New Orleans. Struin over de geplaveide straten en langs karakteristieke smeedijzeren balkons en geurige magnolia’s. Luchtige jazzklanken zijn door de straten van het resort te horen en alles ademt de iconische Mardi Grascultuur waar New Orleans om bekend staat. French Quarter ligt aan de Sassagoula rivier waarlangs je een ontspannen wandeling maakt of waar je in een veerboot richting Disney Springs vaart.  

De kamers van dit resort zijn klassiek ingericht met een houten vloer, dit zorgt voor een warme en gemoedelijke sfeer. Verder beschikken de vertrekken over een grote televisie, comfortabele bedden en een ensuite badkamer met dubbele wasbak en een ligbad. Enkele kamers kijken uit over de groene tuinen van het resort of hebben zicht over het zwembad.  

In het Disney’s Port Orleans Resort – French Quarter heb je ruime keuze uit verschillende eetgelegenheden. Zo stil je je honger met een traditioneel Creoolse maaltijd in Sassagoula Floatworks waarna je geniet van jazzmuziek uit New Orleans onder het genot van een drankje in de Scat Cat’s Club. Mocht je geen zin hebben om je kamer te verlaten, bestel je gemakkelijk een heerlijke pizza die aan je deur wordt bezorgd.  

Waterpret beleef je in het kleurrijk gethematiseerde zwembad van het resort, de Double Lagoon. Zwem tussen de voltallige alligatorband of glij op hoge snelheid van de blauwe zeeslang glijbaan. Bekijk het resort vanaf een ander perspectief tijdens een rustige tocht in een authentieke paard en wagen of rooster ’s avonds de perfecte marshmallow op het knisperende kampvuur, er is genoeg te beleven. 

Inbegrepen

Tijdens een verblijf in een van de resorts van Walt Disney Resorts kan je je eigen auto laten staan! De gratis Disney bussen rijden vanaf ieder resort naar de parken waardoor je binnen een mum van tijd in je favoriete attractie zit. 

Stap aan boord en geniet van het geweldige uitzicht terwijl je naar een van de Disney parken wordt vervoerd. De Disneyboten zijn een snelle en bovenal leuke manier om naar de parken te gaan, eigenlijk is het een attractie op zich!

Wil je graag zelf bepalen wanneer je naar de parken vertrekt en wil je niet afhankelijk zijn van het Disney vervoer? Rij dan gemakkelijk met je eigen auto van je resort naar de parken over de uitstekend aangelegde wegen. De infrastructuur op het Walt Disney World resort is erg duidelijk aangelegd, met grote borden die je gemakkelijk naar het juiste park leiden.

Hotel en omgeving

Deel dit resort

Meer weten?

Bij Florivida hebben we persoonlijke ervaring met elk resort dat we aanbieden. Aarzel niet om ons te vragen naar ervaringen, aanbevelingen of must-do’s van dit resort. Dat kan via telefoon, e-mail of WhatsApp.