Florida cruises

Je vakantie in Florida combineren met een ontspannende cruise over de blauwe wateren is een uitstekend idee, want vanuit Florida vertrekken jaarlijks de meeste cruiseschepen ter wereld. 

De meeste cruises vanuit Florida varen naar (en door) het Caribisch gebied. Maar er varen ook cruises naar onder andere Mexico, het Panamakanaal of zelfs transatlantisch naar Europa.

Natuurlijk mag een bezoek aan een privé-eiland in de Bahama’s niet ontbreken tijdens je cruise vakantie. Wist je dat iedere rederij een eigen unieke bestemming heeft in dit tropische deel van de wereld? Zo leg je met Disney Cruise Line aan op het Magische CastAway Cay, brengt Royal Caribbean je naar ‘a perfect day at CoCo Cay’ en bezoek je met MSC Cruises het Ocean Cay Marine Reserve.

Jouw ideale cruise
Er zijn verschillende criteria om te kiezen welke cruise(vakantie) het beste bij je past. Aan de hand van deze wensen, zoeken wij graag de perfecte rederij voor jouw droomcruise vanuit Florida uit!
Een greep uit ons aanbod:

MSC Cruises – De meest prijsvriendelijke rederij, met gloednieuwe schepen in mediterrane stijl.

Disney Cruise Line – De magie van Disney meemaken op zee? Dat kan met de Disney Cruise Line. Deze comfortabele, unieke schepen zijn perfect voor families.

Royal Caribbean – Bij deze rederij vind je de grootste schepen ter wereld, met een focus op actie en entertainment. Een echte aanrader voor families en koppels.

Carnival Cruise Line – Een cruise bij Carnival Cruise Line is vooral heel erg leuk! Een groot feest voor de hele familie.
Norwegian Cruise Line – All inclusive genieten van de vrijheid op zee. Bij deze informele rederij is er aan entertainment geen gebrek.

Holland America Line – Als je aan een cruise denkt, denk je aan Holland America Line: dit is klassiek cruisen. Perfect voor koppels.

Celebrity Cruises – Voor een luxere cruise, ben je bij Celebrity Cruises aan het juiste adres. Ook deze cruise is ideaal voor koppels.

Wij weten precies welke cruise het beste bij jou past en zoeken graag samen met jou naar de ideale cruise voor jouw vakantie naar Florida. Of de cruise nu het hoofddoel is van je reis of een onderdeel van uitgebreid bezoek aan Florida; bij Florivida combineren we jouw ideale cruise met perfect aansluitende vluchten en hotelovernachtingen.

Heb je vragen?

Lees dan onze FAQ (klik hier) of stel je vragen door onderstaand formulier in te vullen.

Contactformulier

Heb je vragen?

Neem nu contact op met ons via het formulier onderaan de pagina of klik op onderstaande knop.

Je kunt ons uiteraard ook bellen, e-mailen of via whatsapp een berichtje sturen!