D-Tales en Michiel Veenstra presenteren:

"In de voetsporen van Walt Disney, 100 jaar Walt Disney Company"

9-daagse groepsreis naar Disneyland Anaheim en LA!

€?

Details binnenkort beschikbaar

Vertrek

29 april 2023

Reisduur

9 dagen

Verblijf

**** hotels in Hollywood en Anaheim

Boek voor 8 november, en ontvang € 250 'early duck' korting

Hou je vast, want mooier dan dit kan het bijna niet worden. In samenwerking met D-Tales (de enige echte Nederlandstalige Disney podcast) en Michiel Veenstra organiseert Florivida in het voorjaar van 2023 een prachtige groepsreis ter ere van de 100ste verjaardag van The Walt Disney Company

In 1923 richtten Walt Disney en zijn broer Roy een animatiestudio op. 100 jaar later is deze studio niet meer weg te denken: Mickey Mouse, de talloze animatieklassiekers en natuurlijk de wereldberoemde themaparken. Wat kan daar nog tegenop?  

Ter gelegenheid van dit honderdjarig bestaan hebben we een fantastische reis voor je samengesteld die bestaat uit alleen maar Disney hoogtepunten.

We beginnen onze reis in Amsterdam waar we aan boord stappen van het vliegtuig dat ons met 1 tussenstop vervoert naar de Amerikaanse Westkust. Aangekomen in Los Angeles checken we in ons on 4**** resort, midden in de ‘glitz and the glamour’ van Hollywood. We verblijven in totaal 3 nachten op deze locatie. 

Naast je persoonlijke vrije tijd om Los Angeles, Hollywood, Santa Monica en Venice Beach te bezoeken, staat in deze stad onze eerste tour centraal.

  •  Ga samen met Michiel Veenstra mee op een rondgang langs de bijzondere plekken in en om de stad die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Walt, Roy en de Disney Company. We bezoeken onder andere de plek van de eerste studio, de huizen van Walt en Roy en natuurlijk de carrousel in Griffith park. Hier kreeg Walt het idee voor zijn Disneyland. We besluiten de tour met een bezoek aan het El Capitan theater, de klassieke bioscoop van The Walt Disney Company. In (en buiten) de bus pakt Michiel de microfoon om toelichting, uitleg en duiding te geven! 

Op dag 4 vertrekken we naar Anaheim, om ons nog verder onder te dompelen in Disney sferen. Na aankomst in ons hotel, dat op loopafstand ligt van het Disneyland resort, is het tijd om je toegangskaart voor de eerste keer af te laten stempelen.

Voor elke deelnemer ligt er namelijk een hopperpas klaar waarmee je vier dagen onbeperkt toegang hebt tot de twee themaparken: Disneyland en Disney California Adventure.

Naast het genieten van en slenteren door de parken in je eigen tijd en tempo, hebben we ook hier een bijzonder programma. 

  • In de ‘Disney Californië Adventure Tour’ neemt Michiel je mee door het Hollywood van de jaren 20 en de uitwerking hiervan in het park. Michiel vertelt daarnaast over de opmerkelijke transformatie die het park sinds de opening heeft doorgemaakt.
  • In Disneyland, het park waar het succesverhaal van de parken in 1955 begon, komt alles samen in de ‘Walt’s Disneyland Tour’. Vol passie, energie én emotie neemt Michiel je mee langs de plekken in het park die je als Disneyfan niet mag missen. Tijdens deze tour maken we bovendien kennis met Marcy Smothers, auteur van de prachtige boeken ‘Eat like Walt’ en ‘Walt’s Disneyland’. Samen met Michiel gaat ze terug naar 1955 en voert je mee naar het perspectief, de romantiek en de hectiek van ‘Opening day’.

 

Op vrijdag 5 mei vertrekken we na een enerverende trip weer naar huis, waarbij we op zaterdag 6 mei weer voet aan de grond zetten in Nederland.

 

Bij deze reis is het volgende ticket inbegrepen:

4 daagse Hopperpas voor Disneyland en Disney California Adventure

Dit ticket geeft je gedurende 4 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney themaparken: Disneyland en Disney California Adventure. 

Kun je niet genoeg krijgen van de parken en de sfeer van Californië? Geen probleem! Speciaal voor de deelnemers van deze groepsreis hebben we  verschillende pakketten samengesteld om je reis te verlengen.

#1 Verlenging, 4 nachten: LA / Anaheim

Blijf nog een paar dagen extra in Anaheim, Los Angeles, Venice Beach of Santa Monica en geniet van het stand, de stad, de mooie musea of simpelweg: meer themeparken! Wat dacht je van Knotts Berry Farm, Universal Studios, Six Flags Magic Mountain of een tour door de studios van Warner Bros.

#2 Verlenging 7 nachten: San Francisco Warmup

Vertrek een week eerder naar Californië en bezoek San Francisco, Het Walt Disney Family Museum, Highway 1, Santa Cruz en Santa Barbara, om vervolgens op 28 april aan te sluiten bij de groep.

#3 Verlenging 7 of 14 nachten: Roundtrip Westcoast

Blijf een week (of twee weken) langer en stap in je eigen huurauto of camper voor een tocht langs de mooiste nationale parken van de westkust en het bruisende Las Vegas (en bij de 14 daagse variant ook nog San Francisco). Naar gelang jouw wensen, stellen we de perfecte rondreis voor je samen.

#4 Maatwerk

Vertrek je liever vanaf Brussel? Wil je meer bagage mee (terug) nemen, of wil je vliegen in een andere klasse?  Laat het ons weten en we maken een voorstel op maat!

Let op: Je kunt als alleengaand/single reiziger inschrijven op een 2 persoonskamer. Kamers op indeling zijn op basis van beschikbaarheid en hiervoor is een even aantal deelnemers van hetzelfde geslacht nodig. Het kan daarom zijn dat je boeking pas bevestigd wordt zodra een kamergenoot beschikbaar is. Laat in het formulier hieronder weten wat jouw specifieke wensen zijn.

Wil je een reis- en annuleringsverzekering afsluiten voor deze reis? Laat het ons weten en we nemen het mee in het voorstel.

Vertrek
obv 2 personen per kamer
obv 1 persoon per kamer
28 april 2023
€ 2.695
€ 3.385

* Prijs is geldig voor boekingen gedaan vóór 8 november 2022. Korting is al verwerkt in de prijs.

Opties /upgrades

Kies je extra’s
prijs pp
Verleng je reis met 3 nachten
v.a.€ 255
Verleng je reis met 3 nachten (inclusief 2-daags Universal Park-2-Park ticket)
v.a.€ 585
Breng een bezoek aan SeaWorld
v.a. € 99
3-daags ticket voor SeaWorld, Busch Gardens en Aquatica
v.a. € 139

9 Dagen /8 Nachten(waarvan 1 vliegnacht)

De reis begint op Schiphol, waar de groep samenkomt en aan boord gaat van het vliegtuig waarmee je de Atlantische Oceaan oversteekt om zo'n 11 uur later te landen op de internationale luchthaven van Los Angeles, LAX. Hier staat de reisleiding je al op te wachten om je naar je luxe onderkomen voor de komende vakantie te brengen.

De laatste dag van de vakantie is aangebroken. Tijd voor de laatste duik in het zwembad, dat ene souvenir dat je nog wil kopen of de laatste blik op Space Mountain.

Samen met je reisgenoten stap je weer in de bus die je richting de internationale luchthaven van Los Angeles brengt. 

Na een heerlijke vakantie vol indrukken en misschien wel nieuwe vriendschappen voor het leven, kom je vandaag weer thuis en kan het grote nagenieten beginnen.

<beschrijving>

<beschrijving>

<beschrijving>

Of heb je nog wat vragen? Lees dan onze FAQ (klik hier) of stel je vragen door onderstaand formulier in te vullen.

Deel deze reis:

Waar wacht je nog op?

Wil je meer weten over deze reis of heb je nog vrage? Laat het ons weten en claim alvast jouw € 250,00  korting! 

Je kunt ons uiteraard ook bellen, e-mailen of via whatsapp een berichtje sturen!