D-Tales en Michiel Veenstra presenteren:

"In de voetsporen van Walt Disney: 100 jaar
Walt Disney Company"

9-daagse groepsreis naar Hollywood en Disneyland Anaheim!

Vertrek

29 april 2023

Reisduur

9 dagen

Verblijf

**** hotels in Hollywood en Anaheim

Interesse in deze reis? schrijf je vrijblijvend in en claim je plek!

Hou je vast, want mooier dan dit kan het bijna niet worden. In samenwerking met D-Tales (de enige echte Nederlandstalige Disney podcast) en Michiel Veenstra, organiseert Florivida in het voorjaar van 2023 deze prachtige groepsreis ter ere van de 100ste verjaardag van The Walt Disney Company.

In 1923 richtten Walt Disney en zijn broer Roy een animatiestudio op. 100 jaar later is deze studio niet meer weg te denken: Mickey Mouse, de talloze animatieklassiekers en natuurlijk de wereldberoemde themaparken. Wat kan daar nog tegenop?  

Ter gelegenheid van dit honderdjarig bestaan hebben we een fantastische reis voor je samengesteld die bestaat uit alleen maar Disney hoogtepunten.

We beginnen onze reis op 29 april 2023 op Schiphol waar we aan boord stappen van het KLM toestel dat ons non-stop vervoert naar de Amerikaanse Westkust.

 

Aangekomen in Los Angeles checken we in in ons 4**** resort, midden in de ‘glitz and the glamour’ van Hollywood. We verblijven in totaal 3 nachten op deze locatie. 

Naast je persoonlijke vrije tijd om Los Angeles, Hollywood, Santa Monica en Venice Beach te bezoeken, staat in deze stad onze eerste tour centraal.

  •  Ga samen met Michiel Veenstra mee op een rondgang langs de bijzondere plekken in en om de stad die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Walt, Roy en The Disney Company. We bezoeken onder andere de plek van de eerste studio, de huizen van Walt en Roy en natuurlijk de carrousel in Griffith park. Hier kreeg Walt het idee voor zijn Disneyland. We besluiten de tour met een bezoek aan het El Capitan theater midden op Hollywood Boulevard, de klassieke bioscoop van The Walt Disney Company. In (en buiten) de bus pakt Michiel de microfoon om toelichting, uitleg en duiding te geven!
 

Op dag 4 vertrekken we naar Anaheim, om ons nog verder onder te dompelen in Disney sferen. Na aankomst in ons hotel, dat op loopafstand ligt van het Disneyland resort, is het tijd om je toegangskaart voor de eerste keer af te laten stempelen.

Voor elke deelnemer ligt er namelijk een hopperticket klaar waarmee je vier dagen onbeperkt toegang hebt tot de twee themaparken: Disneyland en Disney California Adventure.

Naast het genieten van en slenteren door de parken in je eigen tijd en tempo, hebben we ook hier een bijzonder programma. 

  • In de ‘Disney Californië Adventure Tour’ neemt Michiel je mee door het Hollywood van de jaren 20 en de uitwerking hiervan in het park. Michiel vertelt daarnaast over de opmerkelijke transformatie die het park sinds de opening heeft doorgemaakt.
  • In Disneyland, het park waar het succesverhaal van de parken in 1955 begon, komt alles samen in de ‘Walt’s Disneyland Tour’. Vol passie, energie én emotie neemt Michiel je mee langs de plekken in het park die je als Disneyfan niet mag missen. Tijdens deze tour maken we bovendien kennis met Marcy Smothers, auteur van de prachtige boeken ‘Eat like Walt’ en ‘Walt’s Disneyland’. Samen met Michiel gaat ze terug naar 1955 en voert je mee naar het perspectief, de romantiek en de hectiek van ‘Opening day’.
 

Op vrijdag 5 mei vertrekken we na een enerverende trip weer naar huis, waarbij we op zaterdag 6 mei weer voet aan de grond zetten in Nederland.

Uiteraard is het ook mogelijk om je reis te verlengen. Hiervoor hebben we een aantal interessante pakketten samengesteld, maar uiteraard is het ook mogelijk om een maatwerk verlenging, volledig naar jouw wensen en budget te maken.

Bij deze reis is het volgende ticket inbegrepen:

‘4-Day Park Hopper Ticket’ 

Dit ticket geeft je gedurende 4 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney themaparken, Disneyland en Disney California Adventure. 

Kun je niet genoeg krijgen van de parken en de sfeer van Californië? Geen probleem! Speciaal voor de deelnemers van deze groepsreis hebben we  verschillende pakketten samengesteld om je reis te verlengen.

#1 Verlenging, 4 nachten: LA & More

Blijf nog een paar dagen extra in Anaheim, Los Angeles, Venice Beach of Sana Monica en geniet van het stand, de stad, de mooie musea of simpelweg: meer themeparken! Wat dacht je van Knotts Berry Farm, Universal Studios, Six Flags Macig Mountain of een tour door de studios van Warner Bros.

#2 Verlenging 7 nachten: San Francisco Warmup

Vertrek een week eerder naar Californië en bezoek San Francisco, Het Walt Disney Family Museum, Highway 1, Santa Cruz en Santa Barbara, om vervolgens op 28 april aan te sluiten bij de groep.

#3 Verlenging 7 of 14 nachten: Roundtrip Westcoast

Blijf een week (of twee weken) langer en stap in je eigen huurauto of camper voor een tocht langs de mooiste nationale parken van de westkust en het bruisende Las Vegas (en bij de 14 daagse variant ook nog San Francisco). Naar gelang jouw wensen, stellen we de perfecte rondreis voor je samen.

#4 Verlenging op maat

Wil je graag langer of korter verblijven? Of in een ander hotel? Of vertrek je liever vanaf Brussel? Laat het ons weten en we maken een voorstel op maat!

Op dit moment leggen we de laatste hand aan het programma. Medio oktober zal dit gereed zijn en maken we de prijzen bekend. Vanaf dat moment kun je deze reis definitief gaan boeken.

Wil je zeker zijn van een plekje op deze unieke reis ter ere van het 100-jaroig bestaan van The Walt Disney Company: Vul het formulier onderaan deze pagina in, of mail ons via info@florivida.nl. Dit is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend! Je zit dus nergens aan vast.

Deel deze reis:

Waar wacht je nog op?

Wil je meer weten over deze reis en heb je interesse om mee te gaan? Laat het ons weten en claim alvast jouw plek! Zonder voorwaarden, zonder boekingsverplichting.

Je kunt ons uiteraard ook bellen, e-mailen of via whatsapp een berichtje sturen!