D-Tales en Michiel Veenstra presenteren:

"In de voetsporen van Walt: 100 jaar
Walt Disney Company"

9-daagse groepsreis naar Hollywood en Disneyland Anaheim!

Vertrek

29 april 2023

Reisduur

9 dagen

Verblijf

Hilton hotels nabij Hollywood en Anaheim

Update 10 november 2022:

Deze reis is volgeboekt.

———-

In samenwerking met D-Tales (de enige echte Nederlandstalige Disney podcast) en Michiel Veenstra, organiseert Florivida in het voorjaar van 2023 een fantastische groepsreis: “In de voetsporen van Walt: 100 jaar Walt Disney Company”.

Er is geen beter moment om Los Angeles en Disneyland te bezoeken dan in 2023: dan viert de Walt Disney Company namelijk haar 100e verjaardag! De Disney-parken vieren dat met ondermeer de opening van de langverwachte nieuwe attractie Mickey & Minnie’s Runaway Railway, een nieuwe avondshow in zowel Disneyland als Disney California Adventure en exclusieve snacks en merchandise. De reis om het leven van Walt en zijn werk te vieren valt in het meest feestelijke jaar dat je maar kunt bedenken!

Hoe ziet de reis eruit?

We beginnen onze reis op zaterdag 29 april 2023 op Schiphol waar we aan boord stappen van het KLM toestel dat ons non-stop vervoert naar de Amerikaanse Westkust. 

Aangekomen in Los Angeles checken we in in het 4**** Hilton Glendale, vlakbij de ‘glitz and the glamour’ van Hollywood. We verblijven in totaal 3 nachten op deze locatie. 

Naast je persoonlijke vrije tijd om Los Angeles, Hollywood, Santa Monica of Universal Studios Hollywood te bezoeken, staat in deze stad onze eerste tour centraal:

  • Ga samen met Michiel Veenstra mee op een rondgang langs de bijzondere plekken in en om de stad die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Walt, Roy en The Disney Company. We bezoeken onder andere de plek van de eerste studio, de huizen van Walt en Roy en natuurlijk de carrousel in Griffith park. Hier kreeg Walt het idee voor zijn Disneyland. We besluiten de tour met een bezoek aan het El Capitan theater (optie) midden op Hollywood Boulevard, de klassieke bioscoop van The Walt Disney Company. In (en buiten) de bus pakt Michiel de microfoon om toelichting, uitleg en duiding te geven!
 

Op dag 4 vertrekken we vroeg in de ochtend naar Anaheim, om ons nog verder onder te dompelen in Disney sferen. Na aankomst in het ****Hilton Anaheim, dat op loopafstand ligt van het Disneyland resort, is het tijd om je toegangskaart voor de eerste keer af te laten stempelen.

Voor elke deelnemer ligt er namelijk een hopperticket klaar waarmee je vier dagen onbeperkt toegang hebt tot de twee themaparken: Disneyland en Disney California Adventure.

Naast het genieten van en slenteren door de parken in je eigen tijd en tempo, hebben we ook hier een bijzonder programma. 

  • In de ‘Disney Californië Adventure Tour’ neemt Michiel je mee door het Hollywood van de jaren 20 en de uitwerking hiervan in het park. Michiel vertelt daarnaast over de opmerkelijke transformatie die het park sinds de opening heeft doorgemaakt.
  • In Disneyland, het park waar het succesverhaal van de parken in 1955 begon, komt alles samen in de ‘Walt’s Disneyland Tour’. Vol passie, energie én emotie neemt Michiel je mee langs de plekken in het park die je als Disneyfan niet mag missen, beleven we Galaxy’s Edge, maar voeren we je ook mee naar het perspectief, de romantiek en de hectiek van ‘Opening day’.

Op zaterdag 6 mei vertrekken we na een enerverende trip weer naar huis, waarbij we op zondag 7 mei weer voet aan de grond zetten in Nederland.

Uiteraard is het ook mogelijk om je reis te verlengen. Hiervoor hebben we een aantal interessante voorbeeldreizen samengesteld, die we volledig naar jouw wensen en budget kunnen aanpassen

Bij deze reis is het volgende ticket inbegrepen:

‘4-Day Park Hopper Ticket’ 

Dit ticket geeft je gedurende 4 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney themaparken, Disneyland en Disney California Adventure. 

Kun je niet genoeg krijgen van de parken en de sfeer van Californië? Geen probleem! Hieronder vind je ter inspiratie een aantal voorbeelden om je reis te verlengen.

#1 Verlenging, 4 nachten: LA & More

Blijf na afloop van de groepsreis nog een paar dagen extra in Anaheim, Los Angeles, Venice Beach of Santa Monica en geniet van het strand, de stad, de mooie musea of simpelweg: meer themeparken! Wat dacht je van Knotts Berry Farm, Universal Studios, Six Flags Magic Mountain of een tour door de studios van Warner Bros?

#2 Verlenging 7 nachten: San Francisco Warmup

Vertrek een week eerder naar Californië en bezoek San Francisco, Het Walt Disney Family Museum, Highway 1, Santa Cruz en Santa Barbara, om vervolgens op 29 april aan te sluiten bij de groep.

#3 Verlenging 7 of 14 nachten: Roundtrip Westcoast

Blijf een week (of twee weken) langer en stap in je eigen huurauto of camper voor een tocht langs de mooiste nationale parken van de westkust en het bruisende Las Vegas (en bij de 14 daagse variant ook nog San Francisco). Naar gelang jouw wensen, stellen we de perfecte rondreis voor je samen.

#4 Een reis op maat

Iets anders in gedachten?Uiteraard kunnen we jouw reis ook op maat samenstellen. Deel je wensen met ons en we stellen jouw droomreis samen.

Let op: Je kunt als alleengaand/single reiziger inschrijven op een 2 persoonskamer. Dit noemen wij ‘kamers op indeling’. Deze kamers zijn op basis van beschikbaarheid en hiervoor is een even aantal deelnemers van hetzelfde geslacht nodig. Het kan daarom zijn dat je boeking pas bevestigd wordt zodra een kamergenoot beschikbaar is. Laat in het formulier hieronder weten wat jouw specifieke wensen zijn.

Wil je een reis- en annuleringsverzekering afsluiten voor deze reis? Laat het ons weten en we nemen het mee in het voorstel.

Vertrek
obv 2 personen per kamer
obv 1 persoon per kamer
29 april 2023
€ 2.945 p.p.
€ 3.635 p.p.

*genoemde prijs is per persoon en op basis van beschikbaarheid.

De 3de en 4de persoon op dezelfde kamer betalen €2.400 p.p.

Op dit moment is de reis volgeboekt. We zijn druk bezig om de capaciteit te verhogen. Ook kan het zijn dat deelnemers toch besluiten niet mee te gaan. We houden daarom een ‘wachtlijst’ bij. Wil je op deze lijst worden opgenomen, dan verzoeken we je het onderstaande formulier in te vullen!

Deel deze reis:

Waar wacht je nog op?

Wil je meer weten over deze reis en heb je interesse om mee te gaan? Laat het ons weten!

Je kunt ons uiteraard ook bellen, e-mailen of via whatsapp een berichtje sturen!