D-Tales en Michiel Veenstra presenteren:

"In de voetsporen van Walt: 100 jaar
Walt Disney Company"

9-daagse groepsreis naar Hollywood en Disneyland Anaheim!

Schrijf je nu vrijblijvend in!

Vertrek

Voorjaar 2024

Reisduur

9 dagen

Verblijf

Hotels nabij Hollywood en Disneyland

Na het succes van 2023 organiseert Florivida in samenwerking met D-Tales (de enige echte Nederlandstalige Disney podcast) en Michiel Veenstra, in het voorjaar van 2024 een fantastische groepsreis: “In de voetsporen van Walt: 100 jaar Walt Disney Company”.

Hoe ziet de reis eruit?

Op dit moment zijn we nog druk bezig met de invulling van de reis. Wat we in ieder geval al wel weten is dat we 3 nachten verblijven in de omgeving van Hollywood, vlakbij de ‘glitz and the glamour’.

Naast je persoonlijke vrije tijd om Los Angeles, Hollywood, Santa Monica of Universal Studios Hollywood te bezoeken, staat in deze stad onze eerste tour centraal:

  • Ga samen met Michiel Veenstra mee op een rondgang langs de bijzondere plekken in en om de stad die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Walt, Roy en The Disney Company. We bezoeken onder andere de plek van de eerste studio, de huizen van Walt en Roy en natuurlijk de carrousel in Griffith park. Hier kreeg Walt het idee voor zijn Disneyland. Daarnaast hopen we ook nog een bij een tweetal andere geweldige plekken een bezoek te mogen brengen (later meer). In (en buiten) de bus pakt Michiel de microfoon om toelichting, uitleg en duiding te geven!
 

Op dag 4 vertrekken we vroeg in de ochtend naar Anaheim, om ons nog verder onder te dompelen in Disney sferen. Na aankomst in het hotel bij Anaheim, dat op loopafstand ligt van het Disneyland resort, is het tijd om je toegangskaart voor de eerste keer (digitaal) af te laten stempelen.

Voor elke deelnemer ligt er namelijk een hopperticket klaar waarmee je vier dagen onbeperkt toegang hebt tot de twee themaparken: Disneyland en Disney California Adventure.

Naast het genieten van en slenteren door de parken in je eigen tijd en tempo, hebben we ook hier een bijzonder programma. 

  • In de tour ‘Walt’s Buena Vista Street’ neemt Michiel je mee door het Hollywood van de jaren 20 en de uitwerking hiervan in Buena Vista Street. Michiel vertelt daarnaast over de opmerkelijke transformatie die het park sinds de opening heeft doorgemaakt.
  • In Disneyland, het park waar het succesverhaal van de parken in 1955 begon, komt alles samen in de tour ‘Walt’s Main Street’. Vol passie, energie én emotie neemt Michiel je mee langs de plekken van Mains Street die je als Disneyfan niet mag missen.

Op dag 8 vertrekken we na een enerverende trip weer naar huis en zetten we de volgende dag voet aan de grond in Nederland.

Uiteraard is het ook mogelijk om je reis te verlengen. Hiervoor hebben we een aantal interessante voorbeeldreizen samengesteld, die we volledig naar jouw wensen en budget kunnen aanpassen

Bij deze reis is het volgende ticket inbegrepen:

‘4-Day Park Hopper Ticket’ 

Dit ticket geeft je gedurende 4 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney themaparken, Disneyland en Disney California Adventure. 

Kun je niet genoeg krijgen van de parken en de sfeer van Californië? Geen probleem! Hieronder vind je ter inspiratie een aantal voorbeelden om je reis te verlengen.

#1 Verlenging, 4 nachten: LA & More

Blijf na afloop van de groepsreis nog een paar dagen extra in Anaheim, Los Angeles, Venice Beach of Santa Monica en geniet van het strand, de stad, de mooie musea of simpelweg: meer themeparken! Wat dacht je van Knotts Berry Farm, Universal Studios, Six Flags Magic Mountain of een tour door de studios van Warner Bros?

#2 Verlenging 7 nachten: San Francisco Warmup

Vertrek een week eerder naar Californië en bezoek San Francisco, Het Walt Disney Family Museum, Highway 1, Santa Cruz en Santa Barbara, om vervolgens op 29 april aan te sluiten bij de groep.

#3 Verlenging 7 of 14 nachten: Roundtrip Westcoast

Blijf een week (of twee weken) langer en stap in je eigen huurauto of camper voor een tocht langs de mooiste nationale parken van de westkust en het bruisende Las Vegas (en bij de 14 daagse variant ook nog San Francisco). Naar gelang jouw wensen, stellen we de perfecte rondreis voor je samen.

#4 Een reis op maat

Iets anders in gedachten?Uiteraard kunnen we jouw reis ook op maat samenstellen. Deel je wensen met ons en we stellen jouw droomreis samen.

Prijzen van deze reis zijn op dit moment niet bekend. Zodra dit het geval is en de reis in de verkoop gaat, dan laten we je dit vanzelfsprekend direct weten.

Let op: Je kunt als alleengaand/single reiziger inschrijven op een 2 persoonskamer. Dit noemen wij ‘kamers op indeling’. Deze kamers zijn op basis van beschikbaarheid en hiervoor is een even aantal deelnemers van hetzelfde geslacht nodig.

Wil je weten wanneer deze reis boekbaar is? Laat dan hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte.

Deel deze reis:

Waar wacht je nog op?

Wil je meer weten over deze reis en heb je interesse om mee te gaan? Laat het ons weten!

Je kunt ons uiteraard ook bellen, e-mailen of via whatsapp een berichtje sturen!