Japan en Oost-Azië

Japan is een sprookjesachtige bestemming. Hier liggen prachtige tempels, immense natuurgebieden en indrukwekkende steden te wachten om jou te verbazen. Oh en trouwens: hebben we al verteld dat de themaparken in Japan echt onovertreffelijk zijn? Dát is pas magisch!

Cultuur, sfeer en bijzondere cuisine
Japan balanceert traditie en vooruitstrevende ontwikkelingen perfect. Aan de ene kant bezoek je in Japan oude tempels met Geisha’s, authentieke theehuizen en eeuwenoude ceremonies. Aan de andere kant race je tussen torenhoge wolkenkrabbers in een hogesnelheidstrein (bullet train) en ontdek je de nieuwste technologische ontwikkelingen. Waar je ook aan toe bent tijdens jouw reis: Japan biedt het allemaal.

Een droomreis langs de beste themaparken ter wereld
Vraag het aan menig themaparkliefhebber die er is geweest: de themaparken in Japan en zijn (bijna) niet te overtreffen. De kwaliteit die hier neergezet is, is van een ongekend niveau. Van de snacks, de merchandise en de attracties tot de service en het personeel: dit moet je meegemaakt hebben.

De grootste wauw-factor vind je bij de Disneyparken in Japan. In deze parken lijkt het wel alsof er op elke vraag “ja” is geantwoord: alles is tot in de puntjes uitgedacht en uitgevoerd. Een reis langs deze parken is dan ook een must voor alle themaparkliefhebbers.

Maar ook Universal Studios Japan kun je niet overslaan als je in Japan bent. En het unieke park Fuji-Q Highland (met uitzicht op Mount Fuji) moet ook op het lijstje.

Hong Kong en Shanghai
Je themaparkreis naar Japan uitbreiden met een bezoek aan Hong Kong Disneyland Resort en/of Shanghai Disneyland is een uitstekend idee! Bezoek in Hong Kong de “Big Grizzly Mountain Runaway Mine Cars”, een unieke attractie voor dit park. Of bekijk jij in Shanghai het nieuwe Zootopia themagebied en stap jij in de unieke “Pirates of the Caribbean Battle for the Sunken Treasure”? Maak van jouw reis naar Oost-Azië jouw droom themaparkreis.

Onze Japan-experts adviseren je graag over jouw ideale reis naar Japan (en Oost-Azië). Heb jij altijd al een keer de kersenbloesem in bloei zien staan? Of ga je toch liever in de wintermaanden? Wij denken altijd met je mee en stellen een op maat gemaakte pakketreis samen, die geheel aansluit op jouw wensen.

Heb je vragen?

Lees dan onze FAQ (klik hier) of stel je vragen door onderstaand formulier in te vullen.

Contactformulier

Heb je vragen?

Neem nu contact op met ons via het formulier onderaan de pagina of klik op onderstaande knop.

Je kunt ons uiteraard ook bellen, e-mailen of via whatsapp een berichtje sturen!