Ontdek hoe astronauten de ruimte ingeschoten worden en maak kennis met de rijke geschiedenis met de Amerikaanse ruimtevaart in het Kennedy Space Center. Wandel tussen de enorme spaceshuttles en ervaar zelf hoe het is om gelanceerd te worden in een spannende simulatorrit. Een dag in het Kennedy Space Center vliegt letterlijk voorbij, ben jij klaar voor je lancering? 

Een van de meest bekende bezienswaardigheden in Florida is het Kennedy Space Center. Deze leerzame en spectaculaire attractie is eigenlijk niet te missen tijdens een bezoek aan Orlando of Florida. Iedere dag begint met het afspelen van het volkslied van de Verenigde Staten waarna de deuren van dit interactieve centrum geopend worden. Er is ontzettend veel te beleven, bekijk tentoonstellingen, oude raketten en spaceshuttles of ervaar hoe het is om als astronaut de ruimte ingeschoten te worden. Het hoogtepunt van je bezoek is waarschijnlijk de indrukwekkende bustour naar het Apollo/Saturn V Center, waar je een echte Apollo raket van dichtbij kunt bekijken. Onderweg vertelt de chauffeur je van alles over de geschiedenis van Cape Canaveral en de raketlanceringen die hier eerder plaatsvonden.  

Het Kennedy Space Center is dus voor jong en oud een interessante en leerzame excursie! Natuurlijk kan je voor een kleine pauze terecht in het restaurant en aan het einde van de dag vind je de leukste souvenirs in de gifshop. Met de auto is het vanuit Orlando maar een uurtje rijden en eventueel goed te combineren met een prachtige zonsondergang vanaf het strand van Cocoa Beach.  

Heb je vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of Whatsapp: