Orlando

Of je er nu een paar dagen bent op doorreis of dat je je 14 dagen lang volledig onderdompelt in de magie: in Orlando hoef je je geen moment te vervelen. De stad draait om entertainment, plezier en ervaringen. 

🎢 Pretpark-walhalla van de wereld
Orlando wordt ook wel het pretpark-walhalla van de wereld genoemd, met grote spelers als Walt Disney World (voor meer informatie, zie p.) en Universal Orlando Resort. En deze twee resorts mogen met recht ‘grote spelers’ genoemd worden, zo werken er meer dan 28.000 mensen bij het Universal Orlando Resort.

Naast deze grote spelers kent Orlando (en omgeving) nog enkele andere pret- en themaparken, bijvoorbeeld LEGOLAND Florida Resort, Busch Gardens en SeaWorld Orlando. Ook ervaringen als ICON park (met een van de grootste reuzenraderen ter wereld) en Discovery Cove (all-inclusive genieten van alles wat de onderwaterwereld te bieden heeft) mogen niet ontbreken. Het is dus niet gek dat de bestemming vaak bovenaan de wensenlijst staat van menig themapark liefhebber.

Wat biedt Orlando nog meer?
Maar Orlando biedt nog veel meer naast de pretparken. Je hoeft je geen moment te vervelen, je kunt makkelijk een vakantie van maar liefst vier weken vullen in Orlando.
Hieronder wat meer Orlando-cijfers op een rij:

  • Meer dan 30 golfbanen
  • Meer dan 5 waterparken
  • Het kost ruim 5 jaar om alle restaurants in Orlando te proberen
  • Het maar een uur rijden is naar de kust
  • Je vindt er meer dan 100 natuurparken
  • 3 outlets met ongeveer 400 winkels

 

Vanuit Florivida organiseren we verschillende groepsreizen naar Orlando per jaar. Dit zijn complete pakketreizen, inclusief vliegtickets, overnachting, vervoer, pretparktickets en Nederlandse reisleiding op bestemming. Het allerleukste van deze reizen: je gaat naar een droombestemming samen met een groep gelijkgestemde enthousiastelingen! Dus vind je het misschien spannend of niet zo leuk om alleen naar Orlando te reizen? Of wil je graag meer gelijkgestemden ontmoeten? Dan is dit dé kans voor jou! We bieden altijd de optie om alleen op een kamer te verblijven of om met reisgenoten op een kamer te verblijven. Verder is er altijd een mogelijkheid om je vakantie te verlengen met een op maat gemaakt voorstel.

Benieuwd naar onze aankomende groepsreizen? Bekijk ze hier.

De op maat gemaakte pakketreizen van Florivida bevatten altijd een vliegreis en verblijf in een hotel/resort, villa of appartement. Daarnaast kun je deze reizen naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld autohuur en pretparktickets. Je reis naar Orlando graag combineren met iets anders? Dat kan! Wat dacht je van een rondreis Florida, een bezoek aan New York of een cruise naar de Cariben? De opties zijn eindeloos!

Heb je vragen?

Lees dan onze FAQ (klik hier) of stel je vragen door onderstaand formulier in te vullen.

Contactformulier

Heb je vragen?

Neem nu contact op met ons via het formulier onderaan de pagina of klik op onderstaande knop.

Je kunt ons uiteraard ook bellen, e-mailen of via whatsapp een berichtje sturen!