Groepsreis 'Orlando fix XL'

Orlando fix XL

€2475

 2 / personen

Duur

16 dagen

Vertrekdatum

23 april 2022

Beschikbaar

20

Taal

Nederlands

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover! We mogen weer naar Orlando! ‘Get your Orlando fix’ en ga in de meivakantie met ons mee op deze volledig verzorgde groepsreis van maar liefst 16 dagen naar de themapark hoofdstad van de wereld. Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden celsius is april een heerlijke maand om te genieten van alles wat Orlando te bieden heeft.

Bij deze 16-daagse reis is bovendien een ticket inbegrepen waarmee je onbeperkt toegang hebt tot alle 6 de thema- en waterparken Walt Disney World, zoals Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios, Animal Kingdom, Typhoon Lagoon en Blizzard Beach.

aantal personen per kamer
prijs per persoon
1
3150
2
2475
3
2250
4
2150
∗ vluchtgegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen

16 dagen /15 nachten

Op naar Orlando! Het wachten is voorbij en de reis kan beginnen. We vliegen vandaag van Amsterdam naar Orlando. Ook is het mogelijk om te vertrekken vanaf Brussel. Na aankomst op het vliegveld in Orlando staat de reisleider je al op te wachten en vertrekken we naar ons resort op korte afstand van Walt Disney World.

Na aankomst in het hotel doen we het de rest van de dag rustig aan. Neem een duik in het zwembad en ga op tijd naar bed, want morgen staat het eerste bezoek aan Walt Disney World op het programma

De eerste volle dag in Orlando en dan meteen naar misschien wel de topattractie van deze reis; een bezoek aan Magic Kingdom. Dit park, dat het meest bezochte attractiepark ter wereld is, telt verschillende attracties voor alle doelgroepen. Denk daarbij aan Big Thunder Mountain, Seven Dwarfs Mine Train, Carousel of progress, Splash Mountain en The Haunted Mansion.

Volg de reisleider door het park en zog dat je geen van de hoogtepunten mist. Hij kent de beste volgorde van de attracties, zodat je nooit te lang hoeft te wachten. Dwaal je liever zelf (of met anderen) door het park? Geen probleem natuurlijk. Je kunt bij de groep aansluiten wanneer jij dat wil.

Epcot was na Magic Kingdom het tweede park dat aan Walt Disney World werd toegevoegd en staat voor vandaag op de planning. Het park is verdeeld in 4 hoofd themagebieden of ‘neighborhoods’; World Celebration, World Discovery, World Nature en World Showcase. 

In World Celebration, Discovery en Nature vinden we onder meer attracties als Soarin’, Test Track en Spaceship Earth, maar ook het spectaculaire restaurant Space 220, waar je in een ruimtestation kunt lunchen of dineren. Rond lunchtijd gaan we naar World Showcase waar we onder meer de verschillende landenpaviljoen bezoeken en de gelegenheid nemen om al het heerlijk eten te proeven.

De dag sluiten we af met de nieuwste avondshow ‘Harmonious’.

Vandaag staat er een vrije dag in het programma. Dat betekent dat je deze dag kunt invullen op de wijze waarop jij dat wil. Als je wilt kun je bijvoorbeeld gaan shoppen, relaxen bij het zwembad of je brengt op eigen gelegenheid een bezoek aan een van de andere parken in de buurt, waaronder Universal Studios en SeaWorld.

‘s-Avonds is het tijd voor ‘shopping and dining’ in Disney Springs.

Disney’s Animal Kingdom behoort voor velen tot een van de beste themabelevingen ter wereld. Het is geen dierentuin en ook geen attractiepark; het zit er ergens tussenin. En juist dat maakt dit park zo bijzonder. Het park valt dan ook niet te vergelijken met de andere 3 Disney Parken.

Het is een erg uitgestrekt park, waarbij de attractie Kilimanjaro Safari de meeste oppervlakte inneemt. Ook staat een van de meest heftige rollercoasters van Walt Disney World in Animal Kingdom, Expedition Everest. Maar voor velen is de hoofdattractie van dit park toch echt Pandora, World of Avatar.

Ook is er veel aandacht voor de innerlijke mens. Het is dan ook zeker een van de beste plekken binnen Walt Disney World om lekker te eten.

Voor velen is een bezoek aan Hollywood Studios het hoogtepunt van de reis. Dat komt met name door de meest recente toevoegingen aan het park, Toy Story Land en Star Wars: Galaxy’s Edge. Maar ook de klassiekers van dit park, Rock ‘n’ Roller Coaster en The Twilight Zone Tower of Terror, zijn natuurlijk niet te missen.

Ook vandaag kun je de dag weer invullen zoals jij dat wil. Misschien ga je wel met enkele van je reisgenoten op eigen gelegenheid naar Universal Studios of SeaWorld? Of liever toch een dagje relaxen bij het zwembad?

Helaas komt voor de deelnemers aan de 9-daagse reis (met vertrek 19 februari) vandaag een einde aan de reis. Dat betekent afscheid nemen van Orlando. Maar dus niet voor jou. Je bent namelijk pas op de helft!

Wel moet je vandaag even voor jezelf zorgen. De reisleiding is namelijk druk bezig met het wegbrengen en ophalen van de reizigers van de 9-daagse reis. Ben je nog niet naar een van de Disney waterparken geweest? Dan is vandaag misschien wel een goed moment.

Aan het begin van de avond maak je kennis met je nieuwe reisgenoten. Kom je ook naar de borrel? Niet te laat maken hoor.. morgen vertrekken we namelijk al weer vroeg naar Magic Kingdom.

50 jaar geleden werd Walt Disney World geopend met als (toen nog) enige themapark Magic Kingdom. De 50ste verjaardag wordt gevierd met onder andere een nieuwe avondshow en speciale snacks. Vergeet natuurlijk ook niet om de klassiekers te doen, zoals Jungle Cruise, Carousel of progress en Splash- en Space Mountain.

Net zoals voor alle andere parkbezoeken geldt dat het je vrij staat om alleen of met de groep door het park te gaan. Volg je de reisleider, dan ben je er in ieder geval van verzekerd dat je niet te lang hoeft te wachten. Hij kent namelijk de beste volgorde waarop je de attracties kunt doen.

Epcot werd op 1 oktober 1982 geopend als Epcot Center en bestaat in 2022 dus 30 jaar! Het park is verdeeld in 4 hoofd themagebieden of ‘neighborhoods’; World Celebration, World Discovery, World Nature en World Showcase. 

We beginnen World Celebration, Discovery en Nature en bezoeken onder meer de attracties Soarin’, Test Track en Spaceship Earth. Later op de dag gaan we naar World Showcase waar we de verschillende landenpaviljoen bezoeken en uitgebreid de gelegenheid nemen om al het heerlijke eten te proeven. Maar natuurlijk vergeten we de attracties Frozen Ever After en Remy’s Ratatouille Adventure niet.

Epcot werd op 1 oktober 1982 geopend als Epcot Center en bestaat in 2022 dus 30 jaar! Het park is verdeeld in 4 hoofd themagebieden of ‘neighborhoods’; World Celebration, World Discovery, World Nature en World Showcase. 

We beginnen World Celebration, Discovery en Nature en bezoeken onder meer de attracties Soarin’, Test Track en Spaceship Earth. Later op de dag gaan we naar World Showcase waar we de verschillende landenpaviljoen bezoeken en uitgebreid de gelegenheid nemen om al het heerlijke eten te proeven. Maar natuurlijk vergeten we de attracties Frozen Ever After en Remy’s Ratatouille Adventure niet.

Animal Kingdom is een themapark als geen ander. Een geweldige combinatie tussen natuur, cultuur, attracties, fantasie, topentertainment en heerlijk eten.

We blijven in ieder geval tot zonsondergang in het park, zodat we Pandora, World of Avatar en de Kilimanjaro Safari zowel overdag als bij schemering kunnen ervaren. Magisch!

 

Vandaag staat alweer het laatste gezamenlijke bezoek aan een themapark op het programma. De afsluiter van deze reis is Hollywood Studios, waar je – volgende de kenners – de beste dark ride attractie ter wereld kunt vinden; Star Wars: Rise of the Resistance. Omdat vanwege de populariteit toegang tot deze attractie niet altijd is gegarandeerd, zorgen we dat we bij ‘rope drop’ in het park zijn.

Wist je dat dit park op relatief korte afstand ligt van Disney’s Boardwalk? Sluit daarom samen met je reisgenoten deze fantastische dag af met een heerlijk diner of lekker drankje op deze unieke locatie.

Vandaag is de laatste volle dag in Orlando. Wat zou je nog willen doen? Nog voor de (misschien wel voorlopig) laatste keer naar je favoriete themapark? Toch maar op zoek gaan naar een mooi paar schoenen in de Outlet-Mall? Een dagje chillen in een van de waterparken? Of toch liever uitrusten aan de rand van het zwembad bij je hotel?

Wat je ook doet, doe het goed!

Vandaag vertrekken van dan toch echt weer richting Nederland en België. Helaas moeten we afscheid nemen van Orlando.

Maar niet voordat we de laatste zonnestralen nog hebben gepikt, een duik in het zwembad hebben genomen en de laatste souvenirs in Disney Springs hebben gekocht. 

Afhankelijk van de vertrektijd stappen we gedurende de middag in de bus naar het vliegveld.

In de ochtend zetten we weer voet op Europese bodem. We nemen afscheid van elkaar en kijken terug op een geweldige reis en een unieke ervaring!

Van Florivida

Delen:

Boeken of vragen?

Wil je deze reis graag boeken? Klik dan op de knop hieronder.

 

Heb je nog wat vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij vinden het fijn om je te helpen.