Groepsreis 'Orlando fix'

Orlando fix

€1875

 2 / personen

Duur

9 dagen

Vertrekdata

23 en 30 april 2022

Beschikbaar

20

Taal

Nederlands

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover! We mogen weer naar Orlando! ‘Get your Orlando fix’ en ga in de meivakantie met ons mee op deze volledig verzorgde groepsreis naar de themapark hoofdstad van de wereld. Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden celsius is april bovendien een heerlijke maand om de Orlando te beleven.

Bij deze 9-daagse reis is 4 dagen toegang tot Walt Disney World inbegrepen. Wil je echter net als bij de 16-daagse (Orlando fix XL) reis ook onbeperkt toegang tot álle Disney thema- en waterparken, dan kun je kiezen voor een ticket upgrade.

aantal personen per kamer
prijs per persoon
1
2250
2
1875
3
1825
4
1750
∗ vluchtgegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen

9 dagen /8 nachten

Op naar Orlando! Het wachten is voorbij en de reis kan beginnen. We vliegen vandaag van Amsterdam naar Orlando. Ook is het mogelijk om te vertrekken vanaf Brussel. Na aankomst op het vliegveld in Orlando staat de reisleider je al op te wachten en vertrekken we naar ons resort op korte afstand van Walt Disney World.

Na aankomst in het hotel doen we het de rest van de dag rustig aan. Neem een duik in het zwembad en ga op tijd naar bed, want morgen staat het eerste bezoek aan Walt Disney World op het programma

De eerste volle dag in Orlando en dan meteen naar misschien wel de topattractie van deze reis; een bezoek aan Magic Kingdom. Dit park, dat het meest bezochte attractiepark ter wereld is, telt verschillende attracties voor alle doelgroepen. Denk daarbij aan Big Thunder Mountain, Seven Dwarfs Mine Train, Carousel of progress, Splash Mountain en The Haunted Mansion. Volg de reisleider door het park en zog dat je geen van de hoogtepunten mist. Hij kent de beste volgorde van de attracties, zodat je nooit te lang hoeft te wachten. Dwaal je liever zelf (of met anderen) door het park? Geen probleem natuurlijk. Je kunt bij de groep aansluiten wanneer jij dat wil.

Epcot was na Magic Kingdom het tweede park dat aan Walt Disney World werd toegevoegd en staat voor vandaag op de planning. Het park is verdeeld in 4 hoofd themagebieden of ‘neighborhoods’; World Celebration, World Discovery, World Nature en World Showcase. 

In World Celebration, Discovery en Nature vinden we onder meer attracties als Soarin’, Test Track en Spaceship Earth, maar ook het spectaculaire restaurant Space 220, waar je in een ruimtestation kunt lunchen of dineren. Rond lunchtijd gaan we naar World Showcase waar we onder meer de verschillende landenpaviljoen bezoeken en de gelegenheid nemen om al het heerlijk eten te proeven.

De dag sluiten we af met de nieuwste avondshow ‘Harmonious’.

Vandaag staat er een vrije dag in het programma. Dat betekent dat je deze dag kunt invullen op de wijze waarop jij dat wil. Als je wilt kun je bijvoorbeeld gaan shoppen, relaxen bij het zwembad of je brengt op eigen gelegenheid een bezoek aan een van de andere parken in de buurt, waaronder Universal Studios en SeaWorld.

‘s-Avonds is het tijd voor ‘shopping and dining’ in Disney Springs.

Disney’s Animal Kingdom behoort voor velen tot een van de beste themabelevingen ter wereld. Het is geen dierentuin en ook geen attractiepark; het zit er ergens tussenin. En juist dat maakt dit park zo bijzonder. Het park valt dan ook niet te vergelijken met de andere 3 Disney Parken. Het is een erg uitgestrekt park, waarbij de attractie Kilimanjaro Safari de meeste oppervlakte inneemt. Ook staat een van de meest heftige rollercoasters van Walt Disney World in Animal Kingdom, Expedition Everest. Maar voor velen is de hoofdattractie van dit park toch echt Pandora, World of Avatar. Ook is er veel aandacht voor de innerlijke mens. Het is dan ook zeker een van de beste plekken binnen Walt Disney World om lekker te eten.

Voor velen is een bezoek aan Hollywood Studios het hoogtepunt van de reis. Dat komt met name door de meest recente toevoegingen aan het park, Toy Story Land en Star Wars: Galaxy’s Edge. Maar ook de klassiekers van dit park, Rock ‘n’ Roller Coaster en The Twilight Zone Tower of Terror, zijn natuurlijk niet te missen.

Ook vandaag kun je de dag weer invullen zoals jij dat wil. Misschien ga je wel met enkele van je reisgenoten op eigen gelegenheid naar Universal Studios of SeaWorld? Of liever toch een dagje relaxen bij het zwembad?

En als je hebt gekozen voor een upgrade van je Disney ticket dan kun hiermee ook naar een van de gethematiseerde waterparken Typhoon Lagoon of Blizzard Beach. Wordt het zwemmen en glijden in de tropen of toch liever in de sneeuw?

Vandaag is de laatste dag in Orlando. Maar natuurlijk vertrekken we niet voordat de laatste souvenirs zijn gekocht en laatste uurtjes zon zijn meegepikt.

Aan het begin van de middag vertrekken we richting het vliegveld om vervolgens weer naar huis Nederland of België te vliegen.

Vandaag zetten we weer voet op Europese bodem. Het was een fantastische reis waar we nog lang van zullen nagenieten.

Waarschijnlijk heeft het 'Orlando virus' je ook te pakken gekregen en ben je al aan het dromen over je volgende reis.

Van Florivida

Delen:

Boeken of vragen?

Wil je deze reis graag boeken? Klik dan op de knop hieronder.

 

Heb je nog wat vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij vinden het fijn om je te helpen.