unieke reizen
naar orlando

Onze Reizen

Onze reizen

De mensen van Florivida komen al jaren in Orlando en sommigen van ons wonen er zelfs (binnenkort)! Het is dan ook met recht dat we ons ‘Orlando experts’ mogen noemen.

Het verwezenlijken van jouw droomreis is onze passie. Of het nu gaat om een heerlijk relaxte villa vakantie met het gezin, een groepsreis met andere themapark fans, een cruise naar de Bahama’s of een romantische huwelijksreis met verblijf in Walt Disney World, Florivida is hét adres voor unieke reizen naar de meest veelzijdige reisbestemming ter wereld!

Groepsreizen

€2.490

Onze groepsreizen naar Orlando staan volledig in het teken van… hoe kan het ook anders… themaparken! Wij vinden het belangrijk dat je vooraf precies weer waar je aan toe bent. Daarom zijn de groepsreizen helemaal compleet, dus inclusief vlucht, verblijf, vervoer ter plaatse en toegang tot Disney World. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent!

Staat een bezoek aan Orlando al jaren op jouw bucketlist én vind je het leuk om je belevenissen te delen met andere gelijkgestemden? Ga mee op een van onze unieke groepsreizen naar Orlando.

4.8/5

Themapark reizen

€1.500

In  Orlando (en de rest van Florida) is het aanbod zo overweldigend, dat het niet gek is dat je soms door de bomen het bos niet ziet. Maar geen nood… wij zijn er om je te helpen.

Wil je graag verblijven in een  Walt Disney World hotel, een paar dagen naar Universal Studios en het liefst ook nog een bezoek brengen aan de Florida Keys? Het kan allemaal!

Jij vertelt ons je wensen en samen met jou stellen we de ideale reis samen voor jouw reisgezelschap binnen het door jou bepaalde budget.

 

4.8/5

Cruises

€1.495

Een cruise staat voor veel mensen hoog op hun bucketlist. 

Op nog geen uur rijden van Orlando ligt een van de grootste cruisehavens ter wereld, Port Canaveral. Hiervandaan vetrekken jaarlijks miljoenen passagiers met onder meer Disney Cruise Line, Carnival Cruise Line, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line en MSC Cruises naar prachtige bestemmingen in het Caribisch gebied.

Wist je trouwens dat een cruise perfect te combineren is met een bezoek aan Orlando?

 

4.8/5

orlando experts