Disney's Polynesian Village Resort

Disney's Polynesian Village Resort

Classificatie

3/5

Wuivende plamen, tropische vegetatie en een unieke eilandsfeer vormen het decor van het Disney’s Polynesian Village Resort. Van een feestelijk ontbijt met Lilo en Stitch, tot een romantische wandeling in het schitterende maanlicht, dit exclusieve resort heeft het allemaal. Het Polynesian Village Resort ligt direct aan een strand aan de glinsterende Seven Seas Lagoon, vanwaar je iedere avond het spectaculaire vuurwerk van Magic Kingdom kan bewonderen.  

De kamers, suites en bungalows op het water zijn recentelijk stijlvol omgetoverd naar het thema van Moana. Ieder vertrek is voorzien van uiterst comfortabele bedden, ruime ensuite badkamers en kleurrijke accenten die verwijzen naar de Polynesische cultuur. De exclusievere bungalows hebben daarnaast een eigen veranda met uitzicht over de lagune en het Magic Kingdom park.  

Verwen je smaakpapillen met de veelzijdige smaken van de Polynesische eilanden in de diverse restaurants en bars van dit resort. Geniet van tropische specialiteiten uit de Stille Zuidzee, Azië en Amerika of koel af met een heerlijke Dole Whip van Pineapple Lanai. In Trader Sam’s Grog Grotto woest er soms een hevige storm en komen je bijzondere cocktails bijna tot leven, een zeer unieke ervaring die je niet wilt missen! 

Na een dag vol plezier in je favoriete park neem je een ontspannen duik in een van de gethematiseerde zwembaden van het resort, welke worden omringd door prachtig aangelegde tuinen. Huur een bootje en vaar de lagune op of test je geluk en werp een hengel uit in het heldere water. In de avond is er volop te beleven, bekijk bijvoorbeeld een Disneyfilm in de open lucht of rooster een marshmallow boven het knisperende kampvuur.  

Inbegrepen

Tijdens een verblijf in een van de resorts van Walt Disney Resorts kan je je eigen auto laten staan! De gratis Disney bussen rijden vanaf ieder resort naar de parken waardoor je binnen een mum van tijd in je favoriete attractie zit. 

Stap aan boord en geniet van het geweldige uitzicht terwijl je naar een van de Disney parken wordt vervoerd. De Disneyboten zijn een snelle en bovenal leuke manier om naar de parken te gaan, eigenlijk zijn deze vaartochten een attractie op zich. 

De monorail is een van de meest iconische vormen van transport op het Walt Disney World resort. Tijdens de soepele rit heb je geweldige uitzichten over de Seven Seas Lagoon en kom je langs verschillende resorts. Met deze vorm van transport bereik je Magic Kingdom en Epcot.

Wil je graag zelf bepalen wanneer je naar de parken vertrekt en wil je niet afhankelijk zijn van het Disney vervoer? Rij dan gemakkelijk met je eigen auto van je resort naar de parken over de uitstekend aangelegde wegen. De infrastructuur op het Walt Disney World resort is erg duidelijk aangelegd, met grote borden die je gemakkelijk naar het juiste park leiden.

Hotel en omgeving

Deel dit resort

Meer weten?

Bij Florivida hebben we persoonlijke ervaring met elk resort dat we aanbieden. Aarzel niet om ons te vragen naar ervaringen, aanbevelingen of must-do’s van dit resort. Dat kan via telefoon, e-mail of WhatsApp.