Disney’s Animal Kingdom Lodge

Disney’s Animal Kingdom Lodge

Classificatie

3/5

Reis mee naar het hart van Afrika in dit geweldig gethematiseerde resorthotel. Geïnspireerd door de traditionele Afrikaanse cultuur, biedt het hoefijzervormige resort een spectaculair uitzicht op weelderige savannes. Op deze graslanden grazen zebra’s, giraffes en antilopen en vliegen kleurrijke vogels van boom naar boom. Geniet van glinsterende zwembaden, avontuurlijke activiteiten en een van de grootste collecties Afrikaanse kunst in de Verenigde Staten.   

Je hebt ruime keuzes uit diverse accommodaties, van elegante kamers tot ruime studio’s en exclusieve villa’s voor grotere gezelschappen. Alle vertrekken zijn voorzien van fijne bedden, grote raampartijen en houten vloeren en enkele accommodaties hebben een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte savannevelden.  

Disney’s Animal Kingdom Lodge serveert bekroonde, op Afrika geïnspireerde specialiteiten in de voortreffelijke restaurants. In Sanaa bestel je bijvoorbeeld het welbekende naanbrood met verschillende dipjes en tijdens een ontbijt of diner in Boma geniet je van een uitgebreid buffet met zowel Afrikaanse als Amerikaanse gerechten. Zin in een snelle snack? Bezoek dan The Mara, hier vind je kleine gerechtjes die je zowel op mee kan nemen of op locatie kan opeten.  
 

Na een dag vol plezier in de parken ontspan je bijvoorbeeld aan een van de twee gethematiseerde zwembaden. Voor de kinderen houdt de pret niet op, zij halen hun hart op in de grote speeltuin die uitzicht biedt over de savanne en de flamingo’s. Haal de kunstenaar in jezelf naar boven tijdens een schilderles en bespreek al jullie avonturen in de avond rond het gemoedelijke kampvuur.  

Inbegrepen

Hotel en omgeving

Deel dit resort

Meer weten?

Bij Florivida hebben we persoonlijke ervaring met elk resort dat we aanbieden. Aarzel niet om ons te vragen naar ervaringen, aanbevelingen of must-do’s van dit resort. Dat kan via telefoon, e-mail of WhatsApp.