Disney's Contemporary Resort

Disney's Contemporary Resort

Classificatie

3/5

Disney’s Contemporary Resort is een van de meest iconische resorts van Walt Disney World en met een bezoek aan Magic Kingdom kan je unieke gebouw bijna niet missen. De ultramoderne stijl van het resort en de bekroonde restaurants, spectaculaire uitzichten en schitterende zwembaden zorgen voor een toaalbeleving. Of je nu in de iconische A-frame toren of in de nabijgelegen Garden Wing verblijft, de ingang van Magic Kingdom ligt op loopafstand. Binnen valt een bijzondere, 90-meter hoge muurschildering van Disney Legend Mary Blair meteen in het oog en de monorail rijdt zelfs door het resort! 

No Capes! De recentelijk gerenoveerde kamers in het hoofdgebouw zijn stijlvol ondergedompeld in thema van de Incredibles. Hang je supersuit maar in de kast en geniet van de geweldige faciliteiten en de geweldige uitzichten op het park of Bay Lake. Ook de vertrekken in de Garden Wing zijn opnieuw ingericht en stralen door de subtiele kleurelementen en het strakke meubilair elegantie uit. 

Disney’s Contemporary Resort is gunstig gelegen tegenover het Magic Kingdom-park en is voorzien van uitstekende restaurants in diverse klassen. Zo biedt het elegante California Grill klassieke maar eigentijdse en bekroonde Amerikaanse gerechten terwijl je uitkijkt over Magic Kingdom. In het gezellige Chef Mickey’s ontmoet je bekende Disneyfiguren als Mickey Mouse en Donald Duck terwijl je je eigen bord samenstelt aan het buffet.  

Begin de dag goed met een ontspannen yogales aan de rand van het sprankelende meer, waarna je afkoelt in een van de zwembaden. Als je nog wat energie overhebt speel je een potje tennis, volleybal of basketbal op de aanwezige speelvelden of werp je je hengel uit in het meer.

Inbegrepen

Tijdens een verblijf in een van de resorts van Walt Disney Resorts kan je je eigen auto laten staan! De gratis Disney bussen rijden vanaf ieder resort naar de parken waardoor je binnen een mum van tijd in je favoriete attractie zit. 

Stap aan boord en geniet van het geweldige uitzicht terwijl je naar een van de Disney parken wordt vervoerd. De Disneyboten zijn een snelle en bovenal leuke manier om naar de parken te gaan, eigenlijk zijn deze vaartochten een attractie op zich. 

De monorail is een van de meest iconische vormen van transport op het Walt Disney World resort. Tijdens de soepele rit heb je geweldige uitzichten over de Seven Seas Lagoon en kom je langs verschillende resorts. Met deze vorm van transport bereik je Magic Kingdom en Epcot.

Wil je graag zelf bepalen wanneer je naar de parken vertrekt en wil je niet afhankelijk zijn van het Disney vervoer? Rij dan gemakkelijk met je eigen auto van je resort naar de parken over de uitstekend aangelegde wegen. De infrastructuur op het Walt Disney World resort is erg duidelijk aangelegd, met grote borden die je gemakkelijk naar het juiste park leiden.

Hotel en omgeving

Deel dit resort

Meer weten?

Bij Florivida hebben we persoonlijke ervaring met elk resort dat we aanbieden. Aarzel niet om ons te vragen naar ervaringen, aanbevelingen of must-do’s van dit resort. Dat kan via telefoon, e-mail of WhatsApp.