Disney's Port Orleans Resort - Riverside

Disney's Port Orleans Resort - Riverside

Classificatie

3/5

Van statige herenhuizen met witte zuilen in Magnolia Bend tot schilderachtige huizen in het achterland van Alligater Bayou, geniet van de schilderachtige omgeving van landelijke Louisiana tijdens een verblijf in Port Orleans Resort – Riverside. Dit resort straal rust en ontspanning uit en is voorzien van uitstekende faciliteiten om je een onvergetelijk verblijf te garanderen.  

Kom na een indrukwekkende dag tot rust in de uiterst comfortabele kamers van dit resort. Er zijn verschillende soorten vertrekken beschikbaar, van elegante, standaard ingerichte kamers tot kamers die geheel in koninklijke sferen zijn ingericht. Tiana verwelkomt je in deze royal suites, waar je verwijzingen naar bijna alle prinsessen tegenkomt. Was je handen onder de gouden lamp van Aladdin en word je bed verlicht door schitterend vuurwerk.  

Gedurende de dag kan je voor een heerlijke maaltijd terecht in de Boatwrights Dining Hall, waar je ruime keuze hebt uit verschillende gerechten. Voor een ontspannen moment met een drankje en live entertainment bezoek je River Roost en aan het zwembad bestel je een verfrissende cocktail bij Muddy Rivers.  

Disney’s Port Orleans Resort – Riverside beschikt over meerdere zwembaden, waarvan één gethematiseerd zwembad en vier intiemere zwembaden nabij je accommodatie. Sluit de dag af rond het gemoedelijke kampvuur of shop je laatste souvenirs in het winkeltje van het resort. Als je in het Riverside resort verblijft, kan je ook gebruik maken van het naastgelegen French Quarter Resort.  

Inbegrepen

Hotel en omgeving

Deel dit resort

Meer weten?

Bij Florivida hebben we persoonlijke ervaring met elk resort dat we aanbieden. Aarzel niet om ons te vragen naar ervaringen, aanbevelingen of must-do’s van dit resort. Dat kan via telefoon, e-mail of WhatsApp.