Disney's Riviera Resort

Disney's Riviera Resort

Classificatie

3/5

Het splinternieuwe Riviera Resort is geïnspireerd op de charmante architectuur van Europa, waar Walt Disney zelf ooit verliefd op werd. Van de indrukwekkende bogen vol mozaïek tot de glinsterende torens en de terrassen, Disney’s Riviera Resort is een sereen toevluchtsoord, waarbij elk detail is gebaseerd op de invloeden van Europa en de Middellandse Zee. Binnen vind je een uitzonderlijke kunstcollectie, die geliefde Disney-personages in verschillende Europese omgevingen plaatst.  

Disney’s Riviera Resort is een Disney Vacation Club resort, maar is regelmatig ook beschikbaar voor reguliere gasten. Er zijn verschillende soorten kamers in het Disney’s Riviera Resort, van Tower studio met uitzicht op de tuinen tot een exclusieve villa met drie slaapkamers. De geraffineerde stijl van het hotel is ook in de vertrekken terug te zien in het elegante kleurgebruik, de sierlijke accenten en de uitstekende faciliteiten.  

Evenals de decors zijn ook de eetgelegenheden in het resort geïnspireerd op Europa. Topolino’s Terrace is een van deze uitstekende restaurants, gelegen op de bovenste verdieping van het hotel, met een spectaculair uitzicht over de omgeving. Daarnaast haal je in Le Petit Café een heerlijke lekkernij en geniet je in Bar Riva van een verfrissend drankje.  

Tijdens je verblijf in Disney’s Riviera Resort maak je gebruik van de aanwezige faciliteiten, waaronder twee gethematiseerde zwembaden met glijbaan, een spa en fitnessruimte en een souvenirwinkel waar je je favoriete Disney merchandise koopt. Wandel ook door de prachtig aangelegde tuinen rond het resort en door de aansluiting op de Skyliner sta je binnen no time in Epcot of Hollywood Studio’s.  

Inbegrepen

Tijdens een verblijf in een van de resorts van Walt Disney Resorts kan je je eigen auto laten staan! De gratis Disney bussen rijden vanaf ieder resort naar de parken waardoor je binnen een mum van tijd in je favoriete attractie zit. 

De Skyliner is de nieuwste vorm van transport op het Disney World Resort. In een eigen gondel zweef je, hoog boven de natuur van Florida, richting een van de aangesloten themaparken. De Skyliner verbindt Disney's Hollywood Studios en International Gateway bij Epcot met de volgende Resort hotels: Disney’s Caribbean Beach Resort, Disney's Art of Animation Resort, Disney's Pop Century Resort en Disney's Riviera Resort.

Wil je graag zelf bepalen wanneer je naar de parken vertrekt en wil je niet afhankelijk zijn van het Disney vervoer? Rij dan gemakkelijk met je eigen auto van je resort naar de parken over de uitstekend aangelegde wegen. De infrastructuur op het Walt Disney World resort is erg duidelijk aangelegd, met grote borden die je gemakkelijk naar het juiste park leiden.

Hotel en omgeving

Deel dit resort

Meer weten?

Bij Florivida hebben we persoonlijke ervaring met elk resort dat we aanbieden. Aarzel niet om ons te vragen naar ervaringen, aanbevelingen of must-do’s van dit resort. Dat kan via telefoon, e-mail of WhatsApp.