Disney's Wilderness Lodge

Disney's Wilderness Lodge ​

Classificatie

3/5

Ontsnap naar de serene en majesueuze natuur van het Noordwesten van de Verenigde Staten in het karakteristieke Disney’s Wilderness Lodge. Deze exclusieve accommodatie heeft een indrukwekkende lobby die door het donkere hout en het sierlijke snijwerk doet denken aan de historische, 19e-eeuswe lodges van de Nationale Parken. Geniet van het avontuurlijke buitenleven, vol natuurpaden door dennenbossen en schommelstoelen die uitkijken op een kabbelend beekje. Ontdek binnen torenhoge totempalen, gemoedelijke zitjes en knisperende open haarden. 

Het resort heeft een enorme keuze aan kamers, studio’s en villa’s, waardoor er voor ieder gezelschap de perfecte optie is. De elegante kamers in het hoofdgebouw zijn ingericht met ruime bedden en traditionele patronen die verwijzen naar de nationale parken van Amerika. In de ruimere studio’s vind je een kitchenette en een eigen patio. Ga je met een groter gezelschap op reis? Dan is een villa misschien de beste keuze voor je. Deze ruime accommodaties hebben 1 of meer slaapkamers met ensuites badkamers, eigen keukens en daarnaast zijn omringd door ongerepte natuur.  

Geniet van seizoensgebonden specialiteiten voor ontbijt, lunch en diner in Disney’s Wilderness Lodge. Ieder restaurant of quick service locatie heeft een unieke, rustieke maar elegante sfeer waar je volledig tot rust kunt komen. Neem plaats rond het kampvuur in Geyser Point Bar & Grill en bestel een luxe burger met wafelfrietjes of trakteer jezelf op een uitgebreid diner geheel in stijl van het wilde westen (vraag hier vooral eens om wat ketchup!). Sluit de dag af met een biertje in Territory Lounge of bij het knisperende kampvuur met een warme drank in de lobby.  

Neem een duik in een van de twee zwembaden en ontspan in de jacuzzi, waarna je een Disneyfilm kijkt onder de glinsterende sterrenhemel. Ontdek het resort door een fiets of boot te huren of maak een wandeling door het schilderachtige landschap van Disney’s Wilderness Lodge, vergeet vooral de enorme geiser niet te bezichtigen. Dit exclusieve resort heeft ontzettend veel te bieden voor jong én oud.  

Inbegrepen

Hotel en omgeving

Deel dit resort

Meer weten?

Bij Florivida hebben we persoonlijke ervaring met elk resort dat we aanbieden. Aarzel niet om ons te vragen naar ervaringen, aanbevelingen of must-do’s van dit resort. Dat kan via telefoon, e-mail of WhatsApp.