(Rond)reis Florida

Wat ons betreft is Florida de ideale vakantiebestemming voor jong en oud. Waarom we dat vinden? Dat kunnen we je eigenlijk in één zin uitleggen:

Florida is buitengewoon divers!

🎢 Florida wordt ook wel het pretpark-walhalla van de wereld genoemd, met grote spelers als Walt Disney World en Universal Orlando Resort. En deze twee resorts mogen met recht ‘grote spelers’ genoemd worden, zo werken er meer dan 28.000 mensen bij het Universal Orlando Resort en is Walt Disney World groter dan de stad Utrecht!

🏖️  Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en wordt Florida ook wel The Sunshine State genoemd. En met meer dan 1000 kilometer aan strand, is er altijd wel een mooi plekje te vinden aan de kust. Scheelt weer een wedstrijd handdoekje-leggen op de strandbedden! Ben je op zoek naar een actievere strandvakantie? Mooi, want Florida kent uitstekende surfplekken.

⛳ Florida is de golfhoofdstad van de wereld. Met meer dan 1.100 golfbanen zit er vast een baan tussen die je kan bekoren. Bosbanen, banen met enorme waterpartijen en banen met uitzicht op zee: geen baan is hetzelfde.

🐊 Op zoek naar avontuur in de natuur? Dan kan een bezoek aan Everglades National Park niet ontbreken. Midden in de ongerepte natuur van Florida (lees: mangrove, moeras en imponerende beplanting) vind je hier wilde dieren zoals krokodillen, zeekoeien, de Floridapanter en meer dan 300 soorten vogels. Durf jij in een (propeller)boot oog-in-oog te komen staan met deze wilde dieren?

🏙️ In Florida bruist het ook van de cultuur en gezellig drukke steden als Miami, Jacksonville en Sarasota. Aan shopmogelijkheden, musea en restaurants in deze steden geen gebrek. 

 

Onze compleet verzorgde rondreizen door Florida zijn divers en uniek. Waarom? Omdat wij ze helemaal naar je persoonlijke wensen vormgeven. Wat dacht je van een rondreis langs de westelijke kust via Tampa, Naples en de Everglades naar Key West om vervolgens je reis af te sluiten op het bruisende Miami Beach? Het is maar een kleine greep uit de mogelijkheden van een reis naar of door Florida. We denken graag met je mee over jouw voorkeuren!

Heb je vragen?

Lees dan onze FAQ (klik hier) of stel je vragen door onderstaand formulier in te vullen.

Contactformulier

Heb je vragen?

Neem nu contact op met ons via het formulier onderaan de pagina of klik op onderstaande knop.

Je kunt ons uiteraard ook bellen, e-mailen of via whatsapp een berichtje sturen!