Seaworld biedt een totaal andere beleving dan andere themaparken in Orlando en omgeving. De combinatie van spetterende shows, schitterende aquariums en spannende achtbanen is uniek en zorgt voor plezier voor iedereenIn SeaWorld staat natuurlijk de wonderlijke wereld van de diepste zeeën centraalHier maak je van dichtbij kennis met vrolijke zeedieren, leer je meer over de onderwaterwereld en laat je je omverblazen tijdens een van de vele shows.  

SeaWorld

Het middelpunt van Seaworld Orlando is het uitgebreide themapark. Hier beleef je een bloedstollend avontuur in een van de vele spectaculaire achtbanen, zoals Manta, Mako en de nieuwste toevoeging: Ice Breaker. Ook voor de jongere bezoekers zijn er genoeg avonturen te beleven, samen met Grover en Elmo ontdek je hier de wereld van Sesamstraat of ga mee op reis met pinguïn Puck in de simulator attractie Antarctica: Empire of the Penguin. 

De betoverende shows zijn misschien wel het hoogtepunt van een dag in dit park. De trainers voeren samen met dolfijnen en orka’s (letterlijk) spetterende stunts uit. Vooral op de voorste rijen is het oppassen geblazen als de orka een flinke duik neemt in het bassin, maar met de temperaturen van Florida is dit misschien wel een welkome verkoeling.  

Al meer dan 50 jaar vormen het redden en rehabiliteren van dieren het hart van SeaWorld. Van habitatbescherming tot redding inspanningen, SeaWorld ondersteunt natuurbehoud projecten over de hele wereld. Een bezoek aan dit park is niet alleen een kans om kennis te maken met de oceaan en zijn dieren, het is ook een manier om deel uit te maken van de missie van SeaWorld. 

Discovery Cove en Aquatica

Ook als je toe bent aan wat ontspanning kun je bij Seaworld terecht. Discovery Cove is een tropisch, all-inclusive paradijs vol witte zandstranden, helderblauwe lagunes en een kleurrijk rif vol exotische vissen. Heb je altijd al met dolfijnen willen zwemmen? Dit is je kans! Onder leiding van een professionele trainer ga je samen met deze slimme dieren het water in. Ook snorkel je in Discovery Cove tussen de tropische vissen of ontspan je op het strand met een heerlijke cocktail in je hand.  

Aquatica is het spectaculaire waterpark van SeaWorld. In dit park vind je supersnelle glijbanen, wildwaterbanen en waterspeeltuinen voor iedere leeftijd. Natuurlijk zijn er ook in dit park verschillende zeedieren te vinden, het is immers nog steeds Seaworld! In de lazy river dobber je bijvoorbeeld in je band door een onderwatertunnel langs kleurrijke vissen en vrolijke dolfijnen.  

Deel dit artikel

Beleef Florida:

Heb je vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of Whatsapp: