GA MET THEMETALK MEE NAAR JAPAN!

De ThemeTour 2024 van ThemeTalk naar Japan

Schrijf je nu vrijblijvend in!

Via deze pagina kun je jezelf vrijblijvend voorinschrijven. Zo blijf je op de hoogte wanneer we meer weten over de reisdatum, het specifieke programma of de te verwachten prijs. Via deze inschrijving verplicht je je tot niets, maar hebben wij een indicatie hoeveel luisteraars er ongeveer mee zouden willen. 
 
Beleef met Thomas en Maurice de bijzonderste parken ter wereld tijdens deze ThemeTour naar Japan! Ga in spectaculaire achtbanen, tover met Harry Potter, beleef de originele Super Nintendo World en bijzondere 3D-attracties in Universal Studios, zing karaoke met Thomas of smul van een ketjapburger met Maurice. Stort naar beneden in de nog enige Splash Mountain ter wereld*, raak betoverd in Enchanted Tale of Beauty and the Beast (propvol speciale effecten) in Tokyo Disneyland, of val samen met ons flauw in het gloednieuwe Fantasy Springs*. Want…
 
…Het absolute hoogtepunt van deze vakantie is natuurlijk Tokyo DisneySea! We gaan op ontdekkingsreis in het prachtigste, indrukwekkendste, meest oogstrelende en uniekste themapark ter wereld. Dit is de crème de la crème van themabelevingen, het allerhoogst haalbare op het gebied van immersieve experiences: dit is Tokyo DisneySea. Deze bedevaartstocht naar dit epicentrum van storytelling móet je in je leven gedaan hebben. En dit is je kans om dat te doen met je vrienden van ThemeTalk!
 
*De beschikbaarheid van attracties is altijd afhankelijk van de kalender van Disney. Uiteraard proberen wij de meest optimale planning aan te houden!

Door het onderstaande formulier in te vullen schrijf je je vrijblijvend in voor deze unieke groepsreis. Wij houden je via het opgegeven e-mailadres op de hoogte van updates over deze reis. 

Waar wacht je nog op?

Schrijf je nu vrijblijvend in voor deze onvergetelijke reis naar Japan!