Verenigde Arabische Emiraten

Dubai en Abu Dhabi zijn twee van de zeven emiraten binnen de Verenigde Arabische Emiraten. Deze bestemming is enorm leuk, voorzien van alle gemakken en vooral: uniek! Er zijn ontelbaar verschillende activiteiten en uitstapjes te maken in Dubai en Abu Dhabi. Je hoeft je geen moment te vervelen. Meer zin in rust? Geniet in het warme klimaat ongestoord aan een van de fantastische zwembaden en het heerlijke zeewater in de Perzische golf.

Unieke themaparken
Pret- of themaparkfan? In Dubai en Abu Dhabi kun je je geluk niet op! Deze steden liggen vlak naast elkaar, wat betekent dat je goed kunt reizen tussen de twee. De verschillende themaparken verschillen dan wel qua thema, maar één ding hebben ze hoe dan ook gemeen: het is groots en indrukwekkend!

Unieke architectuur
Dubai staat bekend om zijn architectuur. Denk hierbij aan de kunstmatige eilanden van The Palm, die in de vorm van een palmboom zijn gebouwd. Of aan een van “de grootste” van Dubai, zoals de Burj Khalifa (het allerhoogste gebouw ter wereld) en de Dubai Mall (het allergrootste winkelcentrum ter wereld). Je vind er zelfs het enige zevensterrenhotel ter wereld: Burj Al Arab. Je kijkt dus je ogen uit!

Unieke uitstapjes
In de Verenigde Arabische Emiraten willen ze zoveel mogelijk belevingen aanbieden. Een quadrit door de hoge zandduinen, sandboarden, een ballonvaart of een kamelentocht: het kan allemaal! Ze maken het zelfs mogelijk om te skiën in een indoor ski paradijs, midden in de woestijn. Of om het tropisch regenwoud te bezoeken in ‘The Green Planet’. Kortom: niks is te gek in Dubai.

Cruises vanuit Dubai
Wil je meerdere bestemmingen tijdens je reis bezoeken? Dan is een cruise vanuit Dubai een uitstekend plan. Bezoek in een week naast Dubai o.a. Qatar, Abu Dhabi, Oman en/of Bahrein. Een cruise in de Perzische golf is ook ideaal voor je allereerste keer op een cruise; je hebt namelijk veel tijd aan land. De korte stukken die je vaart, zijn over één van de meest rustige zeeën ter wereld: de Perzische golf.

Het meest ideale seizoen om naar Dubai en Abu Dhabi te reizen, zijn de wintermaanden. Onze Emiraten-experts kunnen een compleet verzorgde en op maat gemaakte pakketreis samenstellen naar deze winterzon bestemming. Of je nu gaat voor de themaparken, de heerlijke temperaturen of een cruise, bij Florivida weten we alle parels te combineren tot een onvergetelijke vakantie.

Heb je vragen?

Lees dan onze FAQ (klik hier) of stel je vragen door onderstaand formulier in te vullen.

Contactformulier

Enthousiast geworden?

Neem nu contact op met ons via het formulier onderaan de pagina of klik op onderstaande knop.

Je kunt ons uiteraard ook bellen, e-mailen of via whatsapp een berichtje sturen!