Walt Disney World en Universal Orlando

Walt Disney World & Universal Orlando

Prijs op aanvraag

Reisduur

Vanaf 10 dagen

Type vakantie

Vliegvakantie

Verblijf

Walt Disney World Resort &
Universal Orlando Resort

Walt Disney World en Universal Orlando Resort: twee bestemmingen en twee totaal verschillende belevingen. Op deze reis ga je het allemaal meemaken. Eerst ervaar je wat er wordt bedoeld met de ‘Disney bubbel’ van Walt Disney World om je vervolgens onder te dompelen in Harry potter, Jurassic Park en al die andere Universal Studios belevingen die de afgelopen jaren zijn toegevoegd aan de parken.  

Voor deze reis hebben we je verblijf opgedeeld in twee onderdelen. Het eerste gedeelte van je vakantie verblijf je in een van de prachtig gethematiseerde Walt Disney World Resorts of Hotels*. Tijdens je tijd in Walt Disney World ontdek je de magische wereld van Disney in de vier themaparken en koel je vervolgens af in een van de twee waterparken. Door de handige shuttlebussen die constant van de Resorts naar de themaparken rijden, ervaar je het gevoel van ultieme vrijheid. 

Vervolgens vertrek je naar Universal Orlando Resort en verblijf je in een van de modern ontworpen accommodaties van Universal*. Neem een verfrissende duik in een van de zwembaden en vul je energie aan met een maaltijd in het restaurant. Een verblijf in een van de Universal Resorts is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de twee themaparken en het prachtige Volcano Bay waterpark.

In beide resorts zijn overigens ook grotere kamers en suites beschikbaar voor net een beetje meer luxe of voor grotere groepen.

Bij deze reis zijn tickets met onbeperkt toegang tot beide resort inbegrepen. Mocht je toch iets anders willen? Naar wens adviseren we je over de juiste keuze met betrekking tot de aanschaf van toegangstickets voor de verschillende thema en waterparken, waarbij we vertrouwen op de jarenlange ervaring die we hebben.

*De verblijfsduur in Walt Disney World en Universal Studios Orlando kan naar eigen wensen ingevuld worden.

Stel jouw droomreis samen

Wil je de reis toch nog een beetje anders inrichten? Geen probleem! Samen met jou kijken we naar jouw wensen om deze ultieme Orlando vakantie helemaal persoonlijk in te richten. Wat dacht je van een paar dagen langer in de magie, een resort met directe toegang tot de Monorail, een kijkje achter de schermen van het Magic Kingdom, of het huren van een boot om zelf de talrijke waterwegen van het resort te ontdekken. 

Stuur ons een mail op: reizen@florivida.nl en laat ons weten wat je vakantiewensen zijn. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Waar wacht je nog op?

Neem nu contact op met ons om deze reis te boeken. Samen met jou bespreken we in een video afspraak alle mogelijkheden en ontvang je van ons een voorstel op maat