Walt Disney World

De meest magische plek op aarde! Voor elke Disney- of themaparkliefhebber een echte droombestemming: Walt Disney World. Wist je dat Walt Disney World groter is dan de stad Utrecht? Dat is te merken, want het resort bestaat uit vier themaparken, twee waterparken en een uitgaansgebied. Geen reden om je te vervelen en genoeg te ontdekken dus!

De vier themaparken
Walt Disney World bestaat hoofdzakelijk uit vier verschillende themaparken. Elk park heeft een compleet unieke sfeer. Magic Kingdom is het traditionele kasteelpark, waar je de meest bekende attracties en karakters kunt vinden. Animal Kingdom is een unieke combinatie tussen dierenpark, safaripark en themapark. In Hollywood Studios voel je je een echte filmster in het park vol themagebieden rondom bekende Disneyfilms. Echte ontdekkingsreizigers moeten naar EPCOT, waar je een wandeling langs verschillende landen van de wereld kan maken of wellicht een uitstapje naar de ruimte kan maken.

Twee waterparken
De temperaturen in Florida kunnen behoorlijk oplopen en een bezoek aan een waterparken is dan ook geen overbodige luxe. De twee gethematiseerde waterparken van Walt Disney World – Typhoon Lagoon en Blizzard Beach – zijn meer dan een gewoon zwembad. Ook hier word je volledig ondergedompeld in een unieke themawereld.

Uitgaansgebied
Walt Disney World heeft zelfs een geheel eigen uitgaansgebied: Disney Springs. Hier halen winkelliefhebbers hun hart op in een van de bijna 100 winkels. Als foodie kun je hier terecht voor een geweldige maaltijd in wereldberoemde restaurants. Als kers op de taart vind je hier World of Disney, de grootste Disney-winkel ter wereld!

 

Nooit meer naar huis
Wie droomt er niet van om te slapen in een totaal gethematiseerd resort, waarbij je geen moment weg hoeft uit de Disney magie? Gelukkig hoeft dit ook niet, want Walt Disney World heeft meer dan 35 prachtige resorts om te overnachten! Verblijven in een van deze resorts brengt veel voordelen met zich mee, zoals vervoer naar de (water)parken en Disney Springs. Een echte must-do voor de grootste Disneyfans.

Vanuit Florivida organiseren we verschillende groepsreizen naar Walt Disney World (en de rest van Orlando) per jaar. Dit zijn complete pakketreizen, inclusief vliegtickets, overnachting, vervoer, pretparktickets en Nederlandse reisleiding op bestemming. Het allerleukste van deze reizen: je gaat naar een droombestemming samen met een groep gelijkgestemde enthousiastelingen! Dus vind je het misschien spannend of niet zo leuk om alleen naar Orlando te reizen? Of wil je graag meer gelijkgestemden ontmoeten? Dan is dit dé kans voor jou! We bieden altijd de optie om alleen op een kamer te verblijven of om met reisgenoten op een kamer te verblijven. Verder is er altijd een mogelijkheid om je vakantie te verlengen met een op maat gemaakt voorstel.

Benieuwd naar onze aankomende groepsreizen? Bekijk ze hier.

We denken graag met je mee over jouw droomreis naar Walt Disney World. De op maat gemaakte pakketreizen van Florivida bevatten altijd een vliegreis en verblijf in een hotel/resort, villa of appartement. Daarnaast kun je deze reizen naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld autohuur en pretparktickets. Je reis naar Orlando graag combineren met iets anders? Dat kan! Wat dacht je van een rondreis Florida, een bezoek aan New York of een cruise naar de Cariben? De opties zijn eindeloos!

Heb je vragen?

Lees dan onze FAQ (klik hier) of stel je vragen door onderstaand formulier in te vullen.

Contactformulier

Heb je vragen?

Neem nu contact op met ons via het formulier onderaan de pagina of klik op onderstaande knop.

Je kunt ons uiteraard ook bellen, e-mailen of via whatsapp een berichtje sturen!