Wie zijn wij?

gidsen

Even voorstellen… Wij zijn de mensen achter Florivida. Leuk je te ontmoeten! Ons team bestaat uit enthousiaste Orlando-experts met een rugzak vol ervaring die jou graag helpen met het samenstellen van je droomreis.

Ralf

Ralf is mede oprichter en host van de succesvolle Nederlandstalige Disney Podcast D-Tales. Al bijna 10 jaar reist hij elk jaar richting de Verenigde Staten van Amerika en is inmiddels een kenner van Orlando en omstreken en dan natuurlijk met name van de Disney parken.

Voor de planning van een ultieme parkdag, de verborgen plekken van het Walt Disney World resort of de leukste en beste eetgelegenheden… moet je bij Ralf zijn!

Met een beetje geluk, of pech, krijg je tegelijkertijd ook nog even de geschiedenis van de parken, attracties en de makers mee en ontkom je er niet aan volledig bijgepraat te worden over alle nieuwe ontwikkelingen in en om de parken.

Ralf zal vaak als gids door de parken aanwezig zijn bij onze groepsreizen.

Rick

Rick werkte jaren in de reisbranche voor grote reisorganisaties als TUI en Corendon. Rick miste echter de persoonlijk aandacht voor de klant en besloot enkele jaren geleden om als zelfstandig reisondernemer aan de slag te gaan.

Rick heeft zelf veel ervaring met reizen naar Orlando, luxe reizen en cruises. Tijdens zijn studie heeft hij zelfs 6 maanden als castmember in Walt Disney World gewerkt. Rick kent de parken dus op z’n duimpje!

Om uiting te kunnen geven aan zijn liefde voor Orlando is Rick samen met Willem de podcast ‘OORlando’ begonnen, waarin zij je graag bijpraten over deze magische bestemming.

Tijden de verschillende groepsreizen zal Rick regelmatig aanwezig zijn als reisbegeleider om tips & tricks met je te delen.

Willem

Willem is een echte Amerika liefhebber en bovendien enkele jaren werkzaam geweest in de vakantiewoning-markt in Orlando. Hij kent de omgeving dan ook op z’n duimpje.

Tijdens die periode is hij besmet geraakt met het ‘Orlando-virus’. Die besmetting is zó heftig dat hij het virus ook heeft overgedragen op zijn vrouw en kinderen!

Hij vertelt graag tegen iedereen die het maar horen wil over zijn ervaringen. Dat is ook de reden dat hij samen met Rick de podcast ‘OORlando’ is gestart.

Als je met Willem mee op pad gaat, dan kom je ook op plekken waar je anders niet zo snel zou komen.

Willem stelt met veel enthousiasme de mooiste Florida reizen samen en is daarnaast ook vaak als reisleider tijdens de groepsreizen aanwezig.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van onze unieke reizen en speciale aanbiedingen.