Groepsreis 'Incredible Summer'

Incredible Summer

€2500

 2 / personen

Duur

16 dagen

Vertrekdatum

23 juli 2022

Beschikbaar

20

Taal

Nederlands

Ga mee op zomervakantie naar Orlando (Florida) en ontdek alles wat de pretparkhoofdstad van de wereld heeft te bieden.

Gedurende de reis heb je onbeperkt toegang tot 4 thema- en waterparken van Walt Disney World; Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios en Animal Kingdom en Typhoon Lagoon en Blizzard Beach. 

Wil je ook nog graag naar de ander themaparken, zoals Universal Studios, SeaWorld en Busch Gardens? Ook daar is voldoende gelegenheid voor.

16 dagen /15 nachten

Op naar Orlando! Het wachten is voorbij en de reis kan beginnen. We vliegen vandaag van Amsterdam (of Brussel) naar Orlando. Na aankomst op het vliegveld staat de reisleider je al op te wachten en vertrekken we naar ons hotel, een Marriott Resort vlakbij de toegangspoort van Disney World. Na aankomst in het hotel doen we het de rest van de dag rustig aan, want morgen staat Magic Kingdom op het programma!

De eerste volle dag in Orlando en dan meteen naar misschien wel de topattractie van deze reis; een bezoek aan Magic Kingdom. Dit park, dat het meest bezochte attractiepark ter wereld is, telt verschillende attracties voor alle doelgroepen. Denk daarbij aan Big Thunder Mountain, Seven Dwarfs Mine Train, Carousel of progress, Splash Mountain en The Haunted Mansion.

Volg de reisleider door het park en zog dat je geen van de hoogtepunten mist. Hij kent de beste volgorde van de attracties, zodat je nooit te lang hoeft te wachten. Dwaal je liever zelf (of met anderen) door het park? Geen probleem natuurlijk. Je kunt bij de groep aansluiten wanneer jij dat wil.

Epcot was na Magic Kingdom het tweede park dat aan Walt Disney World werd toegevoegd en staat voor vandaag op de planning. Het park is verdeeld in 4 hoofd themagebieden of ‘neighborhoods’; World Celebration, World Discovery, World Nature en World Showcase. 

In World Celebration, Discovery en Nature vinden we onder meer attracties als Soarin’, Test Track en Spaceship Earth, maar ook het spectaculaire restaurant Space 220, waar je in een ruimtestation kunt lunchen of dineren. Rond lunchtijd gaan we naar World Showcase waar we onder meer de verschillende landenpaviljoen bezoeken en de gelegenheid nemen om al het heerlijk eten te proeven.

De dag sluiten we af met de nieuwste avondshow ‘Harmonious’.

Vandaag staat er een vrije dag in het programma. Dat betekent dat je deze dag kunt invullen op de wijze waarop jij dat wil. Als je wilt kun je bijvoorbeeld gaan shoppen, relaxen bij het zwembad of je brengt op eigen gelegenheid een bezoek aan een van de andere parken in de buurt, waaronder Universal Studios en SeaWorld.

De bus (met reisleider) vertrekt vandaag in ieder geval richting de oostkust van Florida en stopt onder meer bij het Kennedy Space Center en Cocoa Beach. Geïnteresseerd in de ruimtevaart of liever een dagje uitrusten aan het strand van Cocoa Beach? Stap dan in.

Disney’s Animal Kingdom

behoort voor velen tot een van de beste themabelevingen ter wereld. Het is geen dierentuin en ook geen attractiepark; het zit er ergens tussenin. En juist dat maakt dit park zo bijzonder. Het park valt dan ook niet te vergelijken met de andere 3 Disney Parken.

Het is een erg uitgestrekt park, waarbij de attractie Kilimanjaro Safari de meeste oppervlakte inneemt. De populairste attracties zijn Expedition Everest en de attracties in het parkdeel Pandora – The World of Avatar. Mis ze niet!

Voor velen is een bezoek aan Hollywood Studios het hoogtepunt van de reis. Dat komt met name door de meest recente toevoegingen aan het park, Toy Story Land en Star Wars: Galaxy’s Edge. Maar ook de klassiekers van dit park, Rock ‘n’ Roller Coaster en The Twilight Zone Tower of Terror, zijn natuurlijk niet te missen.

Naast 4 themaparken heeft Walt Disney World ook 2 volledig gethematiseerde waterparken; Typhoon Lagoon en Blizzard Beach. Vandaag gaan we even lekker uitpuffen in Blizzard Beach.

Blizzard Beach is een skiresort, althans zo lijkt het! Het verhaal is dat een sneeuwstorm ervoor heeft gezorgd dat Florida’s eerste ski resort werd geopend. Helaas bleef de sneeuw niet liggen en konden de skibanen niet worden gebruikt, waardoor het resort een nieuwe bestemming kreeg als besneeuwd waterpark.

Vandaag gaan we voor de tweede keer deze reis naar Epcot. Zijn er attracties die je tijdens je vorige bezoek hebt overgeslagen of die je gewoon nog een keer wil doen? Nu is je kans.

Neem vandaag ook zeker de tijd om de verschillende paviljoens van World Showcase eens goed te bekijken én te proeven. Bij ieder paviljoen kun je namelijk genieten van de nationale keuken van het betreffende land.

Wat gaan we vandaag doen? Ga je alleen of met je andere reisgenoten weer terug naar een van de Disney parken? Of staat vandaag Universal Studio’s op de planning?

De bus vertrekt vandaag naar de prachtige westkust van Florida, waar we eerst een stop maken bij Busch Gardens om vervolgens door te rijden naar de hagelwitte stranden van Clearwater Beach. Wat wordt het voor jou? Natuurlijk kun je ook dichter bij huis blijven en bijvoorbeeld een dagje gaan shoppen in een van de vele outlets en/of naar Disney Springs.

Het is erg onwaarschijnlijk dat je tijdens je vorige bezoek aan Animal Kingdom het park helemaal hebt kunnen ervaren. We beginnen de dag dan ook met de topattracties en gaan vervolgens verder waar de eerste keer niet aan zijn toegekomen.

Heb je Pandora nog niet in het donker gezien? Blijf dan in ieder geval tot zonsondergang in het park om de dit spektakel mee te maken. Maar ook een rit in Kilimanjaro Safaris bij schemering is een fantastische ervaring.

Volgens velen het beste waterpark ter wereld. Trek je zwembroek aan en ga met ons mee naar Typhoon Lagoon.

Het thema van Typhoon Lagoon is gebaseerd op de legende van een tyfoon die het ooit zo ongerepte tropische eiland omtoverde tot een onbewoonbaar gebied met verwoeste schepen en verlaten stranden. Ontdek een prachtige waterwereld met spectaculaire glijbanen, diverse waterattracties en het grootste golfslagbad ter wereld.

Star Wars: Rise of the Resistence is volgens ons misschien wel de beste dark ride attractie ter wereld. Geen wonder dat dit een ontzettend populaire attractie is. Heb je het vorige bezoek aan Hollywood Studios geen toegang tot deze attractie weten te scoren, dan heb je vandaag een nieuwe kans.

Kinderen zullen hun zinnen vast en zeker zetten op Slinky Dog Dash en Mickey & Minnie’s Runaway Railway.

Vandaag is de laatste vrije dag van onze reis. De keuze is dus weer aan jou. Er is in de omgeving zoveel te doen! Universal Studios of SeaWorld misshien? Te veel keuzes? De reisleider kent de omgeving op z’n duimpje en helpt je graag op weg.

De bus vertrekt vandaag al vroeg naar het schitterende Kelly park. Kelly Park is een natuurpark waar een kristalheldere rivier doorheen stroomt. Je kunt hier heerlijk zwemmen in de natuur. Nog leuker is om aan het begin van het park bij het lokale café een binnenband van een vrachtauto te huren en hierin het riviertje af te drijven. Ga je mee?

We sluiten deze fantastische reis af in misschien wel het meest iconische park van Orlando, Magic Kingdom. Geniet nog een laatste keer van een ritje in Seven Dwarfs Mine Train, stap nog een keer in Pirates of the Caribbean en ga voor het laatst met Mickey op de foto.

Vandaag vertrekken van dan toch echt weer richting Nederland en België. Helaas moeten we afscheid nemen van Orlando.

Maar niet voordat we de laatste zonnestralen nog hebben gepikt, een duik in het zwembad hebben genomen en de laatste souvenirs in Disney Springs hebben gekocht. 

Afhankelijk van de vertrektijd stappen we gedurende de middag in de bus naar het vliegveld.

In de ochtend zetten we weer voet op Europese bodem. We nemen afscheid van elkaar en kijken terug op een geweldige reis en een unieke ervaring!

Van Florivida

Delen:

Boeken of vragen?

Wil je deze reis graag boeken? Klik dan op de knop hieronder.

 

Heb je nog wat vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij vinden het fijn om je te helpen.