"In de voetsporen van Walt: 100 jaar
Walt Disney Company"

Unieke reis naar Walt Disney Studios en Disneyland Resort, Californië

Deze reis is uitverkocht!

Vertrek

17 of 24 februari 2024

Reisduur

9 of 10 dagen

Verblijf

4* hotels

Vlucht

Non-stop met KLM

Na het succes van 2023 organiseert Florivida in samenwerking met radiopresentator en Disney-kenner Michiel Veenstra, in februari 2024 twee fantastische reizen: “In de voetsporen van Walt: 100 jaar Walt Disney Company”.

Hoe ziet de reis eruit?

Vanwege het grote succes van de reis in 2023 organiseren we in 2024 niet één, maar twee reizen naar de bakermat van de Walt Disney Company. Hierdoor treden we samen met nog meer Disneyliefhebbers in Walt’s voetsporen. Net als vorig jaar krijgen alle deelnemers een exclusieve tour door de Walt Disney Studios, een hoogtepunt voor veel Disneyfans!

We starten de reis in Los Angeles, waar we 3 nachten verblijven. Naast je persoonlijke vrije tijd om Los Angeles, Hollywood, Santa Monica of Universal Studios Hollywood te bezoeken, staat in deze stad onze eerste tour centraal:

  • Ga samen met Michiel Veenstra langs de bijzondere plekken in en om Hollywood die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Walt, Roy en de Walt Disney Company. We bezoeken onder andere de plek van de eerste studio, de huizen van Walt en Roy en natuurlijk de carrousel in Griffith park. Hier kreeg Walt het idee voor zijn Disneyland. In (en buiten) de bus pakt Michiel de microfoon om toelichting, uitleg en duiding te geven!
  • Een van de absolute hoogtepunten van deze reis is de exclusieve tour door de Walt Disney Studios in Burbank. Hier word je meegenomen naar de geschiedenis van de Walt Disney Company en bewonder je onder andere The Animation Building, The Disney Archive en Walt’s kantoor, een onvergetelijke ervaring!
 

Na de eerste dagen in Los Angeles vertrekken we naar Anaheim, om ons nog verder onder te dompelen in Disneysferen. Je verblijft in een prachtig hotel op loopafstand van het Disneyland resort. Je verblijf in Anaheim is inclusief ontbijt.

Om de parken optimaal te kunnen beleven, ontvang je een hopperticket waarmee je vier dagen onbeperkt toegang hebt tot beide themaparken: Disneyland en Disney California Adventure.

Bekijk de parken met andere ogen, met alle informatie en indrukken die we tijdens de eerste dagen van de tours hebben opgedaan, stap samen met Michiel in Pirates of the Caribbean of maak herinneringen voor het leven in Star Wars Galaxy’s Edge en Cars Land! Een cocktail in Trader Sam’s Enchanted Tiki Bar mag uiteraard niet ontbreken (21+).

Na deze laatste indrukwekkende dagen vertrekken we helaas weer naar huis en zetten we de volgende dag voet aan de grond in Nederland.

Uiteraard is het ook mogelijk om je reis te verlengen. Hiervoor hebben we een aantal interessante voorbeeldreizen samengesteld, die we volledig naar jouw wensen en budget kunnen aanpassen.

Bij deze reis is het volgende ticket inbegrepen:

‘4-Day Park Hopper Ticket’ 

Dit ticket geeft je gedurende 4 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney themaparken, Disneyland en Disney California Adventure. 

Kun je niet genoeg krijgen van de parken en de sfeer van Californië? Geen probleem! Hieronder vind je ter inspiratie een aantal voorbeelden om je reis te verlengen.

#1 Verlenging, 4 nachten: LA & More

Blijf na afloop van de groepsreis nog een paar dagen extra in Anaheim, Los Angeles, Venice Beach of Santa Monica en geniet van het strand, de stad, de mooie musea of simpelweg: meer themaparken! Wat dacht je van Knotts Berry Farm, Universal Studios, Six Flags Magic Mountain of een tour door de studios van Warner Bros?

#2 Verlenging 7 nachten: San Francisco

Ontdek het bruisende San Francisco, waar de iconische Golden Gate Bridge de horizon siert. Bezoek tijdens deze verlening bijvoorbeeld het Walt Disney Family Museum, Fisherman’s Wharf en Alcatraz. Een wandeling of een fietstocht over de Golden Gate Bridge mag ook niet ontbreken tijdens een verblijf in deze levendige stad.  

#3 Verlenging 7 of 14 nachten: Roundtrip Westcoast

Blijf een week (of twee weken) langer en stap in je eigen huurauto of camper voor een tocht langs de mooiste nationale parken van de westkust en het bruisende Las Vegas (en bij de 14 daagse variant ook nog San Francisco). Naar gelang jouw wensen, stellen we de perfecte rondreis voor je samen.

#4 Verlenging Walt Disney World, Orlando

Maak je Disneyreis compleet en bezoek voor of na de groepsreis Walt Disney World in Orlando. Wil je de Disneybubbel niet meer verlaten, ga dan ‘all the way’ en verblijf in een van de Disney Resorts.

#5 Een reis op maat

Iets anders in gedachten? Uiteraard kunnen we jouw reis ook op maat samenstellen. Deel je wensen met ons en we stellen jouw droomreis samen.

Om te zorgen dat nog meer Disneyliefhebbers in de voetsporen van Walt kunnen treden, bieden we in 2024 twee groepsreizen aan. De reizen zijn inhoudelijk hetzelfde, je bezoekt dezelfde locaties en hebt daardoor dezelfde ‘Disney Experience’. 

10-daagse reis: vertrek op zaterdag 17 februari, terug in Nederland op maandag 26 februari. 

Deze reis is vol!

9-daagse reis: vertrek op zaterdag 24 februari, terug in Nederland op zondag 3 maart

Deze reis is vol!

De 3de en 4de persoon op een kamer betaalt  €2.500 p.p.

De aanbetaling van 35% van de reissom dient 7 dagen na ontvangst van de boekingsbevestiging door ons te zijn ontvangen en het restantbedrag 60 dagen voor vertrek. 

Let op: Je kunt als alleengaand/single reiziger inschrijven op een 2 persoonskamer. Dit noemen wij ‘kamers op indeling’. Deze kamers zijn op basis van beschikbaarheid en hiervoor is een even aantal deelnemers van hetzelfde geslacht nodig. Je betaalt in dat geval dus het tarief op basis van 2 personen per kamer.

Door het onderstaande formulier in te vullen schrijf je je in voor de groepsreis en ga je akkoord met de toepasselijke voorwaarden. Deze kun je hier inzien en downloaden.

Je boeking is echter pas definitief als je van ons een bevestiging ontvangt dat je bent geplaatst voor de reis. 

Waar wacht je nog op?

Meld je nu aan voor deze onvergetelijke reis naar Hollywood en Disneyland Anaheim!

Je kunt ons uiteraard ook bellen, e-mailen of via whatsapp een berichtje sturen!