Themapark reizen

Tours

Onze themapark reizen

Altijd al gedroomd van een vakantie naar Orlando! Bij Florivida ben je aan het juiste adres!

Hieronder hebben wij een aantal voorbeeldreizen voor je samengesteld. Al deze reizen zijn volledig verzorgd inclusief vliegticket, hotel, vervoer en toegang tot onder andere de themaparken van Walt Disney World. Je hoeft dus nergens meer aan te denken. 

Deze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen dus volledig naar jouw wens aangepast worden! Wil jij bijvoorbeeld meer dagen in Walt Disney World verblijven of voeg jij liever nog wat extra belevenissen toe aan je vakantie? Wij plannen graag een online afspraak in om jouw wensen te vervullen. 

Bekijk ons aanbod en ga met ons mee naar Orlando!

brian-mcgowan-dfQL08rPYnM-unsplash-2

Betoverend Walt Disney World

Vanaf 7 dagen

Beleef de magie van Walt Disney World tijdens jouw droomvakantie. Verblijf in een van de Walt Disney World resorts, waardoor je volledig in de Disney bubbel blijft. Deze reizen zijn inclusief vluchten, Walt Disney World tickets, Walt Disney World accommodatie en vervoer van en naar de parken.

2

Walt Disney World & Universal Orlando

Vanaf 10 dagen

Dompel je onder in de magie van Walt Disney World en Universal Orlando, dé bekendste themaparken van Orlando! Verblijf in prachtige accommodaties van zowel Walt Disney World en Universal Orlando, de perfecte reis voor themaparkliefhebbers. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van onze unieke reizen en speciale aanbiedingen.